Programok

Ezen a megható karácsonyi videón minden szülő elsírja magát

Ezeknek a gyerekeknek nem volt könnyű dolguk: választaniuk kellett álmaik karácsonyi ajándéka és szeretteik karácsonyi ajándéka között. De számukra ez az egész nem is volt annyira bonyolult kérdés...

Mit szóljon az nehéz körülmények között élő gyerek, aki elé néhány héttel karácsony előtt lepakolják álmai karácsonyi ajándékát? Hatalmas LEGO készletek, óriás, rózsaszín Barbie-házak, vadiúj laptop, xbox, meg a többi. És mi van, ha választania kell, hogy megkapja ezeket, vagy inkább szüleit ajándékozza meg valami különlegessel?

Elsőre talán kegyetlennek tűnhet az UP Tv elképesztően megható jótékonysági kisfilmje, amiben először megkérdik a gyerekeket, mi álmaik ajándéka, majd arról is kifaggatják őket, vajon mire vágynának szüleik idén karácsonykor?

Utána mindent lepakolnak a teljes extázisba eső gyerekek elé, de azt a feltételt szabják, hogy csak az egyik csomagot viszik haza. Magyarul el kell dönteniük, adni vagy kapni szeretnének inkább.

A gyerekek között akad, aki többet rágódik a dolgon, de van olyan is, akinek teljesen magától értetődő a döntés. Annyi biztos, hogy végül mindannyian lemondanak saját ajándékaikról azért, hogy bolodggá tehessék családjukat. “Ha választanom kell a játék és a családom között, akkor a családomat választom. Ez csak játék…” – magyarázza az egyik végtelenül tüneményes kisfiú, miközben gondolkodás nélkül eltolja magától a játékot, hogy megajándékozhassa apukáját.

Végül természetesen – hogy teljes legyen a karácsonyi csoda – a jó döntést hozó gyerekek a nekik járó ajándékot is megkapják! És meg is érdemlik.

Nézz még több megható videót az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top