Szabadidő

Már itt az első karácsonyi reklám, pedig még 7 hét van hátra karácsonyig!

A legendás brit nagyáruháznál már csilingel a száncsengő: az évről évre korábbra tolódó karácsonyi őrület ezúttal már hét héttel az ünnep előtt megkezdődött a Harrodsnál.

Éppen novemberbe lépve valószínűleg még a legelvetemültebbek sem álltak neki a mézeskalács-sütögetésnek, de a marketing világában máshogy megy ez: hiába botránkozunk meg minden évben, hogy még szinte alig vágtuk le a fesztiválkarszalagokat, máris bevonóból mintázott mikulások között kell lavíroznunk a szupermarketekben, így is mindig korábbra tolódik a karácsonyi hisztéria kezdete.

Az első karácsonyi reklám például már el is startolt a neten: a Harrods nagyáruház ma tette közzé idei karácsonyi reklámjának kedvcsináló teaserét, de a teljes sztorira sem kell sokat várni, azt ugyanis holnap fogják bemutatni.

Még 7 hét van hátra karácsonyig, de máris itt az első karácsonyi reklám!

Az animációs kisfilmben egyébként egy rakoncátlan manó okozza a galibát, és egy hős maci siet a karácsony megmentésére.

A reakciók eléggé vegyesek: sokan felháborodtak a pofátlanul korai időponton, hiszen még 7 hét, majdnem két teljes hónap van van hátra az ünnepig. Ugyanakkor valószínűleg már sokan el is indultak, hogy megvásárolják a reklám főhősét, a Hugh névre keresztelt macit, aki már kapható a legendás brit áruházban.

A többi ikonikus karácsonyi reklám – köztük például a minden évben nagy rajongás és összefolyt takony-nyál övezte John Lewis reklámja – egyelőre még várat magára. De szerintünk már nem sokáig.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top