Programok

Gyöngyök, fonások, csatok – szuper frizurák karácsonyra

Különleges karácsonyi frizurát szeretnél, de még nem sikerült eldöntened, hogy milyen legyen? Mutatjuk az idei trendeket. Szuper képeket hoztunk inspirációnak!

A frizura karácsonykor is fontos része a jó megjelenésnek. De milyen trendek hódítanak idén? Nézzük! A karácsonyi frizurák terén kiemelt szerepet kapnak a kiegészítők, amik bizony egy egyszerű frizurát is remekül fel tudnak dobni. Hogy mik ezek? Füzérek, hajpántok, csatok… Rengeteg szín és anyag közül választhatsz! Gyöngy, csipke, bársony… A te ruhádhoz melyik megy a legjobban? Na és az egyéniségedhez? Talán a karácsonyi fénygömbök miatt, de a csillogás is nagyon menő idén. Egy-egy csillogó hajbavalóval nagyon fel tudod dobni a megjelenésed. De ha ezt nem érzed magadénak, kiválthatod egy egyszerű frizurával és egy szép fülbevalóval is.

A hajpántokon és a csillogáson kívül a letisztultság is hódít a karácsonyi frizurák terén. Az egyszerű frizurák, amik háttérbe szorítják a hajkoronát, és kiemelik az arcot. Ennek különösen örülünk, hiszen így végre nagyobb teret kap majd a tekintet is.

Ezeken kívül természetesen előkerül az örök Jolly Joker, azaz a fonás is, amivel, ha ügyes vagy, bármikor különlegessé teheted a frizurádat, látványos, de nem túl hivalkodó módon. Lovagoljuk meg a visszatérő vintage hullámot, és a Gatsby-stílus, valamint a fonatok felé haladva kalandozzunk együtt a karácsonyi frizurák útvesztőjében.

Mire képes egy egyszerű egysoros, gyöngyös hajpánt? Csak vedd fel, és máris ünnepies lesz a megjelenésed. Egyszerűbb ruhákhoz jobban mutat.

Szuper karácsonyi frizurák

Így kell tökéletesen összekombinálni a ruhát és a hajbavalót. A hatás nem marad el. Teljes az összhang. Ráadásul itt a ruha és a hajpánt is sötét, mégsem sugároz túlzott komolyságot a flitterek miatt.

Szuper karácsonyi frizurák

A csipke is nagyon menő. Te döntöd el, hogy hogyan kötöd fel vele a hajad, és így szabályozhatod, hogy mennyire hagyod dominálni. A képen látható lány hagyta, és nagyon jól tette. Itt viszont vigyázni kell, hogy milyen ruhát választasz, mert könnyen túlzóvá válhat a hatás.

Szuper karácsonyi frizurák

Egy ehhez hasonló egyszerű kiegészítővel igazi Gatsby-frizurát varázsolhatsz magadnak karácsonyra. Nem is nagyon kell semmi különlegeset csinálnod a hajaddal, csak rakd bele a szalagot, és máris minden szem rád szegeződik majd.

Szuper karácsonyi frizurák

Az előző ékszeresebb, különlegesebb változata, egyszerűen meseszép! Ha ilyesmit választasz, azért itt is vigyázz, hogy ne legyen túl sok a különleges kiegészítőkből, nehogy jelmezbálivá váljon a megjelenésed.

Szuper karácsonyi frizurák

Ha nem szeretnél semmi extrát, egy egyszerű, letisztult frizurával is ragyoghatsz. Ha van hozzá kedved, esetleg kiegészítheted egy szépen csillogó fülbevalóval. A különlegesség olykor az egyszerűségben rejlik.

Szuper karácsonyi frizurák

És végül egy példa örök kedvencünkre. A fonással mindig, tehát karácsonykor is feldobhatod a frizurádat. Akár csak egy egyszerű fonatot, akár valami különlegesebbet készítesz, biztosan nem lesz gondod a hajad kinézetével.

Szuper karácsonyi frizurák
képek: Pinterest

Még több karácsonyi szépségtipp az NLCafén:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top