Tuti Tippek

Mi vár ránk szilveszterkor?

A 2011-es év utolsó napja meglepő helyzeteket fog teremteni. A 2012-es év első napja pedig feszültséget gerjeszthet.
Spontán buli a legjobb a szilveszteri csillagállás szerint

A bolygóállások azt mutatják, hogy december 31-én délelőtt a Hold belép a Kos jelébe, majd hamarosan találkozik az Uránusszal. Ez a két bolygó együtt garantálja, hogy a dolgok nem az előzetes elképzelések szerint fognak alakulni. Humorérzék nélkül nem lesz könnyű átvészelni: mindenkinek muszáj rugalmasnak és derűsnek maradnia. Az év utolsó napja meglepetést fog hozni, csak azért, hogy 2011-et nevetve búcsúztassuk!

Ha bárki azt érezné, hogy a változások kizárólag az ő bosszantása miatt történnek, az óriásit téved. Hiszen az Uránusz mindig azt a fajta hirtelen fordulatot szimbolizálja, ami a terveknél jobbá teszi a napunkat. Természetesen ezt ilyenkor nem könnyű így felfogni, mert a szokásosnál nagyobbak az elvárásaink. Szeretnénk, ha szilveszter estéje a lehető legjobban sikerülne, legtöbben úgy érezzük, hogy ezen sok múlik és csak mi tehetünk érte.

Pedig hagynunk kell, hogy Uránusz „intézkedjen”. Aki képes magát rábízni a sorsra, és mer hinni abban, hogy „mindennek megvan a maga helye, ideje és rendje”, az olyan élményben fog részesülni, ami garantáltan emlékezetes lesz. Azok fogják élvezni ezt a szilvesztert, akik nincsenek tele elvárásokkal, hanem teret engednek a spontán dolgoknak.

Spontán buli a legjobb a szilveszteri csillagállás szerintMásnap,  január 1-én, hajnalban a Szűz Mars és a Nyilas Merkúr, majd kicsit később a Bak Nap és a Kos Hold feszült fényszögben lesznek egymással, ez feszültté teheti az új év első óráit. Alapvetően kétféle hozzáállás között vívódhatunk: 1. Lassan, meggondoltan, tervszerűen menjünk neki az új évnek. 2. Lelkesen, lendületesen, merészen vágjunk bele az új kihívásokba. Az is előfordulhat, hogy mi képviseljük az egyik nézőpontot, és egy hozzánk közel álló a másikat, ebből pedig vita robbanthat ki. Persze csak akkor, ha hagyjuk magunkat belerángatni.

A legokosabb az lenne, ha az év első napján nem mennénk bele semmilyen eszmei, filozófiai, világnézeti provokációba. Észre kell vennünk, hogy nem az számít, mit mondunk, hanem az, hogy mit teszünk. És a cselekvés ideje nem most van, hanem kicsit később. Érdemesebb ezt a napot arra használni, amire a legalkalmasabb: álmodozás, tervezgetés, új naptár nyitása, finom falatok elpusztítása, utóbulizás, jókívánságok küldése, és azokra válaszadás… És természetesen csak arra gondoljunk, amit szeretnénk, amire vágyunk! Hiszen az év első napja mágikus erejű: bevonzzuk azt, ami aznap jár a fejünkben/szívünkben…

Akiknek a legkedvezőbb lesz mindez:
Kos-, Oroszlán- és Nyilas-szülöttek

Akik szintén élvezhetik jótékony hatását:
Ikrek-, Mérleg- és Vízöntő-szülöttek

Akik részesülnek előnyéből:
Bika-, Rák-, Szűz-, Skorpió-, Bak- és Halak-szülöttek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top