Tuti Tippek

10 jó ok, amiért a Mikulás akár nő is lehetne

A pasik is csak álszakállt viselnek, sokuknak még a pocakja is bélelt, úgyhogy nem értjük, miért ne válhatnának a nőkből is jó Mikulások. 10 jó okot mutatunk arra, hogy itt az ideje változtatni a szereposztáson!

10.

A Mikulás akár nő is lehetne, ugyanis melyik pasi szeret heteken át a legnagyobb karácsonyi tömeg idején egész álló nap bevásárlóközpontokban ücsörögni és az arra járó emberekkel jópofizni.

9.
A Mikulás akár nő is lehetne, mert meló után nem megy ki meginni egy sört a rénszarvas haverokkal, hanem rögtön hazamegy, ahol senkit nem ébreszt fel, hogy csináljon neki vacsorát.

8.
A Mikulás akár nő is lehetne, ugyanis az elmúlt pár száz év során még egyszer se feledkezett meg a karácsonyról, mindig jó előre fel van vésve a naptárjába, és sosem az utolsó pillanatban kezdi el csomagolni az ajándékokat.

710 jó ok, amiért a Mikulás akár nő is lehetne – Hohohó-videókkal!.
A Mikulás akár nő is lehetne, mert egyszerre számos dologra képes odafigyelni. Nemcsak felügyel egy ajándékgyártó- és csomagolóüzemet, hanem a rénszarvasokat is gondozza, és még jut energiája megszervezni azt is, hogy minden csomag a megfelelő gyerekhez jusson.

6.
A Mikulás akár nő is lehetne, mert képes minden ajándékot szépen, precízen becsomagolni, hogy ne úgy nézzenek ki, mint amiket most rántottak elő egy agyonpakolt zsák mélyéről.

5.
A Mikulás akár nő is lehetne, mert mindig ápolt, a ruhája kifogástalanul tiszta, és sehol nem találsz rajta gyűrődést.

4.
A Mikulás akár nő is lehetne, mert nem játszik azokkal a videojátékokkal, amiket később ajándékba ad egy gyereknek, és sosem űzne egyetlen gyerekkel se egy „Húzd meg az ujjam!” jellegű ízetlen tréfát.

3.
A Mikulás akár nő is lehetne, mert törődik az állatok jogaival. Sosem vadászna rénszarvasra, inkább gondozza és a társainak tekinti őket.

2.
A Mikulás akár nő is lehetne, mert munkaidőben soha nem jelent beteget, és sosem mondja azt, hogy másnapos. Ráadásul soha nem csinál rendetlenséget nálad, amikor meglátogat az otthonodban.

1.
A Mikulás akár nő is lehetne, mert felelősségteljesen, a sebességhatárokat betartva vezet, és az elmúlt pár száz évben még sosem meszelték le gyorshajtásért vagy ittas vezetésért.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top