Tuti Tippek

Azok, akik összejönnek a céges karácsonyi partin, legtöbbször együtt maradnak

Sok tartós kapcsolat kezdete lehet egy karácsonyi céges bulin való összeborulás.

Pár pohár bor, könnyed hangulat, mennyezetről lelógó fagyöngyök. A céges karácsonyi partikon az ember kicsit végre kiengedheti a gőzt, persze csak annyira, hogy aztán ne legyen kínos a következő héten is bemennie dolgozni. A hangulat oldottabb, végre tudsz azokkal is beszélgetni esetleg, akikkel valamiért nem volt erre addig alkalmad . Esetleg egy helyes kollégával, akivel – hogy, hogy nem – az este végére összegabalyodtok kicsit. 

Forrás: instantprint

És itt jön a számunkra új információ, mégpedig az, hogy egy ilyen kaland sokszor nem ér véget, hanem komoly kapcsolattá alakul. Arányában 53%. Egy felmérés szerint, amiben 2000 munkavállaló vett részt, harmadrészük, akik a múlt évi karácsonyi bulin kavartak össze, azóta is együtt vannak a kollégájukkal. 

Forrás: instantprint

Talán őrültségnek hangzik, de van benne némi ráció. Végül is év vége van, ha magányos vagy, szuper lehet az új évet új szerelemmel kezdeni. Szóval ne hagyd ki az év végi bulit, ha nálatok is tartanak ilyet! 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top