Öltözködjünk

Így öltözz a céges karácsonyi partira!

Újra itt a céges karácsonyi összejövetelek szezonja. Ha még tanácstalan vagy, hogy mit vegyél fel az idei partira, figyelj, adunk néhány ötletet. És jön a tiltólista is.

Formális vacsora

Így öltözz a céges karácsonyra!
Ruha, blézer, cipő, táska, karkötő: H&M

Egy egyszerű szabású, alakot formáló ruha és egy blézer tökéletes választás a céges karácsonyra. Ezt még feldobhatjuk klasszikus stílusú ékszerekkel, de ne essünk túlzásba. Ha kifejezetten formális az esemény, inkább menjünk biztosra, és hagyjuk meg a szupertrendi ruháinkat későbbre.

Laza vacsora a kollégákkal

Így öltözz a céges karácsonyra!
Nadrág, blézer: Zara, arany top, fülbevaló: Mango, cipő: Asos, táska: French Connection

Itt már kicsit nagyobb szabadságunk van, nyugodtan viseljünk nadrágot is – persze a farmert itt is kerüljük inkább. Mi egy izgalmas szabású blézert választottunk, ami alól kikandikál az arany felső. Hogy a hatást fokozzuk, az arany a kiegészítőkön is visszaköszön.

Kreatív parti

Így öltözz a céges karácsonyi partira!
Overall, táska, nyaklánc: Mango, kabát: French Connection, cipő: Zara

Kreatívabb közegben általában a céges rendezvények is kevésbé formálisak, és az önkifejezés nemcsak lehetséges, de elvárt. Az igazán különleges hatás érdekében kombináljuk az idei szezon legnagyobb trendjeit, a bársonyt és a szőrmét.

 

Amit semmiképp ne vegyél fel a céges karácsonyra:
  1. Vicces karácsonyi pulcsik: Hacsak nem beszéltétek meg, hogy mindenki ilyet visel, inkább ne a céges karácsonyon mutasd be az új rénszarvasos pulcsidat.
  2. Farmer: Hétköznapokon igen, formálisabb céges rendezvényen inkább ne viselj farmert. Annyi más lehetőséged van.
  3. Ünnepi színek: Inkább ne öltözz télapónak, hanyagold a tetőtől talpig piros outfiteket!
  4. A gardróbod legmagasabb sarkú cipői: A platformok működhetnek a szombat esti buliban, de elegáns rendezvényre egyszerűen nem valók.
  5. Állatminták: Te sem szeretnéd, hogy a vezetőség úgy emlékezzen rád, mint a leopárdlányra, a saját neved helyett…
  6. Átlátszó, szűk vagy rövid ruhák: Persze elképzelhető, hogy a céges karácsonyon találod meg életed párját, mégse viseld a pasifogó ruháidat. Ez nem az az alkalom.
  7. Túl nagy lazaság: Vedd komolyan az eseményt, itt az esély, hogy jó benyomást tegyél a főnökeidre, ami melegítőfelsőben nem biztos, hogy sikerül.
  8. Ünnepi jelmezek és kellékek: Felejtsd el a Mikulás-sapkát, a boákat, a csillámos hajklipszeket, ezeket tartalékold a szilveszteri bulira.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top