Tuti Tippek

10 ideális karácsonyi ajándék gyerekeknek

Szerencsére a gyerekeknek a legkönnyebb karácsonyi ajándékot venni, mert ők minden őrültségnek örülnek. Ennek ellenére nem akarjuk, hogy bárki is elvesszen a játékboltok forgatagában. Ajánlatunkban figyeltünk arra, hogy a kreatív játékoktól kezdve a divatos kölyöktrendeken, minden témában ajánljunk valamit.

Yodás törcsi a legkisebbeknek

A gyerek egyből vizesen rohan a kádból vissza a szobába? Ha ilyen Yodás törcsit kap karácsonykor ajándékba, akkor majd az lesz a probléma, hogy hogyan imádkozzuk le róla a törülközőt. Az internetről olyan 7-8 ezer forint körüli összegért rendelhető.

10 ideális karácsonyi ajándék gyerekeknek

Csillámtetoválás szett

A tetkók már gyerekkorban is menőnek számítanak, de ilyenkor az igaziak még érthető okokból a tabuk közé sorolandók. Helyettesítőként tökéletesen helytállnak a csillámtetoválások, és egy szettel (különféle méretekben kapható, az ára is ettől függ), amiben vannak minták, csillámpor, ecsetek és ragasztó, a gyerekek nagyon hosszú ideig ellesznek, mint a befőtt. Tökéletes karácsonyi ajándék lányoknak.

10 ideális karácsonyi ajándék gyerekeknek

Kinetikus homok

Felejtsd el a gyurmát! A kétezres évek gyurmáját kinetikus homoknak hívják. Ez igazából klasszikus homok, amin a szakik módosítottak egy keveset, és ennek köszönhetően nedvesebbé, formázhatóvá vált, és sokáig megőrzi alakját, ami egy homokból készült szobor esetében egyáltalán nem mindegy. Persze azért jól gondold meg, engedsz-e homokot vinni a gyerekszobába…

Mini rágógumi-automata

Ezt az ajándékot azért kétszer is gondoljuk meg. Egyrészt frankó szobadísz lesz a gyerekszobában, másrészt a gyerekek biztosan imádni fogják, viszont egy gyerekre rábízni irgalmatlan mennyiségű, könnyen hozzáférhető cukros rágógumit azért olyan, mint a kecskére káposztát esete. Mi szóltunk. Több különféle méretben beszerezhető.

10 ideális karácsonyi ajándék gyerekeknek

Katnisses nyaklánc

Az idei tél persze főleg a Star Warsról szól, de szerencsére azért Katniss Everdeen is labdába rúghat. Ha a család lánygyereke rajong Az éhezők viadaláért – tizenkét éves kor felett ez valószínűsíthető – , egy ilyen szuper nyílvesszős nyakláncért odáig lesz, és akkor arról még nem is beszéltem, mennyien fogják irigyelni érte a suliban.

10 ideális karácsonyi ajándék gyerekeknek

A világ legnagyobb rejtvénye

Egy teljes falat elfoglal, szokatlan fali díszként is tökéletesen működik, de a helyzet az, hogy engem egyszerűen lenyűgöz, hogy 91 000 apró kockából áll össze, és a benne rejlő rejtvények száma is elképesztően sok. Garantáltan ad némi gondolkodnivalót, akár egészen a következő karácsonyig. És nem kerül többe 8-9 ezer forintnál. Okos gyerekeknek ajánljuk, akik már jócskán benne vannak a kamaszkorban.

10 ideális karácsonyi ajándék gyerekeknek

 

Fejlámpa

Ideális kiegészítő táborozáshoz, sátorozáshoz vagy csak a besötétített gyerekszobában való bohóckodáshoz. És éjszaka, a takaró alatt is lehet vele olvasni, hogy anyu meg ne tudja, hogy még ébren van a gyerek…

10 ideális karácsonyi ajándék gyerekeknek

Szuperhősös esőkabát

Ha már ki kell menni az esőbe, akkor legalább öltözzön szuperhősnek az ember, nem igaz?

10 ideális karácsonyi ajándék gyerekeknek

Éjjellátó készülék gyerekeknek

Egy igazi szuperkém a sötétben is lát, és őt semmi sem lepheti meg.

10 ideális karácsonyi ajándék gyerekeknek

Tauntaunos hálózsák

A gyerek nem akar aludni menni? Mondd neki, hogy a tauntaunos hálózsákjába takarózhat, és egyből rohanni fog az ágy felé. Ha a tauntaun belseje Luke Skywalkert melegen tartotta a jeges Hoth rendszerben, akkor bármilyen kihűlt lakásban ez a legszuperebb takaró. Pláne, hogy decemberben amúgy is minden a Star Warsról fog szólni. Szépséghiba: alapjáraton igyekeztem az itt ajánlott ajándéktárgyakat tízezer forint körüli áron belül tartani, de itt “picit” túlcsúsztam: a netről rendelve egy ilyen hálózsák benne van úgy negyvenezerben… Karácsonyi ajándéknak egy cseppet drága. De tauntaunos!

10 ideális karácsonyi ajándék gyerekeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top