Tuti Tippek

Kiakadt a vevő: káromkodik az ajándéknak szánt játékkutya

Kiderült, hogy az ajándékba vett plüsskutya ordenáré módon beszél.

Eléggé meglepődött a minap a 27 éves Zora Wilson, mikor a 88 éves nagymamájának vásárolt plüss kutya káromkodni kezdett. A játék állítólag egész éjszaka azt ismételgette énekhangon: „b@ssz meg”.

„Nagyanyám szereti ezeket a karácsonyi táncoló játékokat. Láttam a plüsskutyát a boltban, lejátszottam a dal kezdetét, és úgy döntöttem, hogy megveszem neki.”

Úgy tűnik, Wilson nem jutott el az ominózus kifejezésig a boltban, így amikor rájött, hogy nem pont ilyen ajándékra vágyott, visszavitte a játékot az üzletbe, hogy kicserélje. 

„Elmagyaráztam, hogy a kutya a nagymamám számára lett volna, aki nem találná viccesnek a játékot. Emellett arról is tájékoztatni akartam a személyzetet, hogy mit fognak a fiatal gyerekek hallani, ha megkapják a kutyát, mert ugye ők a célközönség elvileg. A munkatársak megdöbbentek, az üzlet menedzsere pedig azt mondta, hogy intézkedni fog. De amikor később visszamentem a boltba még néhány ajándékot vásárolni, a játékok még mindig a polcokon voltak.”

Wilsonék végül is szórakoztatónak találták a dolgot, a nagymamának is elmesélték, milyen otrombán beszél az ajándéknak szánt kutya, aki teljesen le volt nyűgözve az ötlettől. És nem mellesleg, a The Sunnak nyilatkozó Wilson elég jó reklámot csinált így a káromkodó kutyusnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top