Tuti Tippek

Ezek az idei karácsony trendjei a Pinterest szerint

A Pinterestnek hála, már most meg tudjuk mondani, mitől jövünk lázba idén karácsonykor. A menütől kezdve a koktélokon át a karácsonyi outfitünkig, jöjjenek az idei ünnep legtrendibb kiegészítői!

1. Vegán menüsor

Neked is egyre több olyan ismerősöd van, aki minimalizálja a húsfogyasztást? A karácsonyi menüsorba pont ezért kerül minél több vegán opció, például egy hagymával és pirított fokhagymával feldobott krumplipüré.

2. Karácsonyi koktél

Hogy mitől fogjuk még emelkedettebbnek érezni a szentesti hangulatot? Naná, hogy egy ilyen szuper koktéltól! Prosecco, barackpálinka, gránátalmalé, egy kis szóda, pár szál rozmaring és egy kis friss gránátalma – ettől még a legfélresikerültebb ajándékokat is értékelni fogjuk.

3. Félbehagyott dekoráció

A tökéletesen szimmetrikus karácsonyi koszorúk helyett idén az aszimmetrikus, félbehagyott koszorú a menő. Minél több természetes elemmel, rusztikus stílusban.

4. Kuckóstílus

Nincs kedved kicsípni magad szenteste? Nem is kell! Az idei trendek a kényelem mellett döntöttek, így akár nyugodtan pizsamapartit csinálhatunk a karácsonyestéből.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top