Tuti Tippek

Meghökkentő és különleges: ezek az idei év karácsonyi dekorációs trendjei

Van itt valami régi, és valami egészen új is!

A 2019/2020 időszak karácsonyi dekorációs trendjeinek fő csapásvonala annyira változatos, hogy egészen biztosan mindenki megtalálja a számításait.

Az egyszerű, természetes még mindig menő!

Nagyon jó hír, hogy a természetes anyagok lassan időtállóak lesznek a mai trendekben. Ez nem lesz máshogy karácsonykor sem. Ha tavalyról maradt pár fából, természetes anyagokból készült díszed, akkor, azt idén is bevetheted! A hagyományos zöld és természetes árnyalatok behozzák a természetet az otthonodba.

A legnépszerűbb árnyalatok

A díszítés tekintetében használjunk bátran színeket: a mélybordó, valamint a sötétkék mellett a szürke, barna és a klasszikus erdei zöld is trendi az idei évben.

Csillogás helyett valami más

A csillogó díszek helyét átveszik a kicsit szerényebb csillogású anyagok, mint a réz, rózsaréz vagy óarany. Ha ezekből a színárnyalatokból válogatsz, igazán divatos karácsonyi díszítést rittyenthetsz az otthonodba!

Felejtsd el a fehéret, légy merész!

A hangsúlyosabb rozsdás árnyalatok idén elviszik a show-t – a vörös, narancssárga és a barna igazán különleges árnyalatok, amelyek, igaz, nem hagyományosan karácsonyi színek, mégis melegek és ünnepiek.

via

Kiemelt kép: kika

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top