Tuti Tippek

Ennél cukibb ma már nem lesz: egy 5 és fél éves kisfiú a miskolci adventi villamos sztárja, tündérien énekel a kis Kende

Videóját a feltöltés után egyből több százan lájkolták.

Az 5 és fél éves Burka Kende a miskolci adventi villamos sztárja. A kisfiú minden vasárnap énekel a karácsonyi mézeskalácsházzá alakított Tátrán. Legutóbbi produkcióját pedig az egyik utas videóra is vette – számolt be az RTL Klub.

A kisgyerek imádja a villamosokat, két játékvillamosa is van, az adventi villamoson pedig minden vasárnap tesz egy kört az anyukájával. De ez csak az egyik szenvedélye, a másik az éneklés. Biztos kézzel fogja a mikrofont, nem jön zavarba. „Láttam az embereknek az arcán, hogy meghatódnak, amikor elkezd énekelni” – mesélte az édesapja, Burka György.

A szülők folyamatosan kapják a visszajelzéseket, hogy milyen cukin énekelt Kende a villamoson, mennyire ügyes volt, hogy meg tudja tanulni a hosszú szövegeket.

A miskolci adventi villamos január 6-ig közlekedik, vasárnaponként pedig ott van rajta Kende is, hogy énekeljen az utasoknak.

Kiemelt kép: RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top