Tuti Tippek

Egy képeslap többet mond ezer szónál (x)

Vannak olyan örömteli események, dátumok, amiket szeretünk közösen megünnepelni a szeretteinkkel. Ilyen a születésnap és a névnap, egy baba érkezése, és persze a karácsony is.  Ilyenkor olyan jó lenne megölelni egymást, hangosan nevetni, összebújva beszélgetni, együtt koccintani, ugye? Ám a jelen helyzet sajnos nem kedvez az ilyen találkozásoknak, és amúgy is lehetetlen lenne minden szerettünket személyesen üdvözölni. 

Egy képeslap többet mond ezer szónál (x)
Persze ott a telefon, de az ember általában maradandóbb köszöntésre törekszik, ha igazán fontos személyről van szó. Tudod, a szó elszáll… ahogy a chat is. Ám egy jól megválasztott, kedves vagy jópofa üdvözlőlap biztosan megmarad.

A Cardex csaknem három évtizede vezeti a magyar üdvözlőlappiacot, így sok boldog pillanatot szerzett már mindannyiunknak. Széles választékából akkor is találsz megfelelő lapot, ha vicces üzenettel lepnéd meg egy barátod, és akkor is, ha mondjuk trendi, vagy épp klasszikusabb hangvételű üdvözlettel kedveskednél valakinek. 

Érintsd meg egy vidám képpel, simogasd meg kedves szavakkal a hozzád közelállókat! Küldj Cardex üdvözlőlapot, és biztos lehetsz benne, hogy bármilyen alkalomból is teszed, határtalan örömet fog okozni! 

Egy képeslap többet mond ezer szónál (x)
Legyen a karácsony zöld!

A Cardex idén hatalmas meglepetést tartogat a környezettudatos vevői számára. Új termékével akkor sem kell lemondanod az ajándékok, elegáns átadásáról, ha zero waste életmódra törekszel. A Cardex legújabb dísztasakjai ugyanis kaszált fűből készülnek. Mert bár nem köztudott, de cellulóztartalma miatt a fű is tökéletesen alkalmas papírgyártásra, és pontosan ezt használta ki a márka is. Ráadásul nemcsak dísztasakokat, hanem csomagolópapírokat is készítenek ezzel az eljárással, így idén azzal a jóleső érzéssel csomagolhatod be az ajándékaidat, hogy a papírhoz, ami 100%-ban lebomló és környezetbarát, egyetlen fát sem kellett kivágni.

Egy képeslap többet mond ezer szónál (x)
Ajándékozz egyediséget!

A Cardex kínálata számtalan ajándékötletben is bővelkedik. Ilyenek például a névre szóló bögrék, tollak vagy mesekönyvek. A többször felhasználható, egyedi feliratos, összecipzározható bevásárlótáskákkal, a szójaviaszból készült mécsesekkel vagy a bambusz vágódeszkákkal pedig a környezettudatosabb barátaidnak szerezhetsz örömet.

Cardex. Mindenre képes lapok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top