nlc.hu
Tuti Tippek

Látnod kell a mikróban sült pulykát

Nem hiszed el: ez a lány mikróban (!) sütötte meg a hálaadás napi pulykát

Az egy dolog, hogy valaki hülye, de az már egész más kategória, ha el is dicsekszik vele, ráadásul a pulyka és gasztronómia elleni merényletét egy #séf hashtaggal látja el.

Az Egyesült Államokban a pulykasütés régi hagyomány hálaadás ünnepén. Juliette a TikTokon osztotta meg, hogy ő hogyan is képzeli ezt a konyhai folyamatot. A videó mellé azt írta, hogy

Pulykát készítettem a pasim családjának

szúrta ki a Ladbible. A poszt mellé járt egy #chef (#séf) és egy #relationshipgoals (#kapcsolaticélok) hashtag is.

@itsmeju1iette

made a turkey for my boyfriends family ❤️👩‍🍳 ##chef ##relationshipgoals ##fyp

♬ All I Want for Christmas Is You - Mariah Carey

A videó elején Juliette fehér kenyér darabjait tömi a méretes pulyka hátsójába, amit aztán egy nagy, eldobható alufólia tálcába helyez. Ezután arra gondolsz, hogy a lány a pulykát majd beteszi a sütőbe, de megdöbbentő módon egész más történik: a lány fogja a kitömött állatot és bedobja a mikrohullámú sütőjébe, aminek az időzítőjét indítás előtt hatvan percre állítja be. Miután kiveszi a mikróból, láthatjuk, hogy a pulyka valami gyanús lében áll, amiben levált darabkák úszkálnak. Megdöbbenésünkre a lány elkezdi tálalni, sőt még bele is harap a végén, bár azt sajnos már nem láthatjuk, hogy elhányja-e magát tőle. Arra mindenesetre kíváncsiak vagyunk, sikerült-e lenyűgöznie a séftudományával a pasija családját. Ha igen, akkor biztosan nagyon szerethetik őt. A videó mindenesetre hatalmasat ment a TikTokon, már több mint két és félmillióan látták. Talán felesleges ecsetelnünk, hogy az emberek megdöbbentek a látottakon.

Kaják, amiket tényleg elkészíthetsz mikróban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top