nlc.hu
Tuti Tippek

Buszmegálló karácsonyi dekorral

Bűbájos karácsonyi dekorációt kapott egy pécsi buszmegálló

Karácsonyfa és kandalló varázsolja meghitté a forgalmas megállót. Sokan nem hittek a szemüknek.

Szőnyeg, kanapé, világító díszek és hősugárzó – ezekkel rendeztek be egy forgalmas pécsi buszmegállót – számolt be a Tények. A nem mindennapi látvány annyira meglepte az embereket, hogy volt, aki nem akart hinni a szemének.

A kezdeményezéssel az áramszolgáltató akart kedveskedni az ünnepek előtt az embereknek. „Idén mindannyiunknak nagyobb szüksége van a karácsony meghitt hangulatára. Arra törekedtünk, hogy egy kedves gesztussal, egy kis meglepetéssel szívmelengető érzést hagyjunk az emberekben. Úgy rendeztük be ezt a buszmegállót, hogy az otthon karácsonyi hangulatát idézze” – mondta el Varga Ivett, az E.On szóvivője.

megálló

Kényelmes kanapékon, melegben lehet várakozni a buszra (Forrás: Tények – videó)

Pécs mellett még 3 budapesti helyszínen fognak karácsonyi hangulatot varázsolni egy-egy forgalmas buszmegállóba december végéig. A Hősök terén, a Március 15. téren és a Széll Kálmán téren is ilyen pihenőkben várakozhatnak majd az utasok.

megálló

Este is karácsonyi fényeket áraszt a megálló (Forrás: Tények – videó)

A buszmegálló egyébként sötétedés után nyeri el igazi pompáját: akkor ugyanis – akárcsak a lakások ablakaiban – itt is világító csillagok hirdetik az ünnep közeledtét.

Hangolódj az adventre az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top