nlc.hu
Tuti Tippek

Kiszel Tünde lánya szexi fehérneműben

Kiszel Tünde lánya vadító csipkés fehérneművel pózol – ezzel lepte meg magát karácsonyra Hunyadi Donatella

Szexi fehérneműkölteményt választott magának Kiszel Tünde lánya. Nem bánná, ha a későbbiekben párjától kapna ilyen ajándékot a fa alá.

Karácsonykor egyre több férfi lepi meg a párját egy-egy szexibb otthoni viselettel vagy fehérneművel. Ilyenkor nagyon népszerűek a piros fűzők és harisnyakötők, amelyek karácsonyi hangulatot idéznek.

Hunyadi Donaella

Hunyadi Donatella állítja, ő nem olyan fehérnemű-fanatikus, mint az édesanyja, de azért neki is vannak különlegesebb darabjai  (Forrás: Tények Plusz – videó)

Kiszel Tünde és lánya, Donatella együtt válogattak a karácsonyi, szexi fehérneműk forgatagában a Tények Plusz riportjában. A modellként is sikeres Donatella fel is próbált pár darabot és meg is vásárolta őket, hiszen szerinte fontos, hogy kívánatosnak érezhesse magát a bőrében. Ő most saját magát lepte meg, de nem bánná, ha a későbbiekben a párjától kapna ilyen ajándékot a fa alá.

„Úgy gondolom, hogy minden férfinek imponál, hogy ha a felesége vagy a kedvese egy szép, elegáns és szexis, nőies fehérneműben jelenik meg akár karácsonykor, vagy szilveszterkor, vagy az ünnepkörben, mert fontos a csomagolás” – jegyezte meg a naptárdíva Kiszel Tünde.

Hangolódj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top