nlc.hu
Sztárok

Kiszel Tünde 2021-es naptára

Kiszel Tünde 19 év után most először nem készül új naptárral, ezért döntött így a naptárdíva

Alaposan keresztülhúzta a naptárdíva számításait a koronavírus.

Kiszel Tünde híres kiadványa szinte egyidős a lányával, Donatellával. Az első falinaptárt ugyanis a gyermeke születésének apropóján adta ki, anya-lánya tematikával. Belső használatra készült, a barátok és a családtagok számára. Kiszel Tünde naptára azonban később egyre népszerűbb lett, főleg azután, hogy Tünci több alkalommal is pikáns tartalmakkal töltötte meg. Mindig igyekezett valamilyen csavart adni a történetnek: hol cirkuszban, hol mesevilágban, hol pedig foglalkozásokon keresztül mutatta be az év hónapjait.

Kiszel Tünde

Kiszel Tünde nem hagyta cserben a rajongóit (Forrás: Fókusz – videó)

A koronavírus-járvány miatt azonban 19 év után most először nem készül új naptárral Kiszel Tünde. „Sokat gondolkodtam a stábommal, hogy mi legyen a naptár koncepciója, hol fotózzunk, milyen téma, és végül úgy döntöttünk, hogy a vírushelyzetre való tekintettel jövőre Best of naptárt adunk ki”árulta el a Fókusznak Kiszel Tünde.

A 2021-es Best of kiadvány különlegessége, hogy ismét sok fehérneműs fotó látható benne. A képekre a  modellkedéssel is foglalkozó Donatella is az áldását adta. „Ő nagyon jól látja ezeket a fiatalos dolgokat, ő kicsit a stylistom is, úgyhogy így megmondja a véleményét” – mesélte Kiszel Tünde, akinek a bevételeit is érzékenyen érinti a vírushelyzet, hiszen emiatt egyre kevesebb rendezvényre hívják meg.

Olvass még Kiszel Tündéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top