nlc.hu
Tuti Tippek

Kóbor Szívek Állatmenhely Alapítvány

Pár szaloncukor árával most menhelyi kutyákon segíthetsz!

A Kóbor Szívek Állatmenhely Alapítvány jelenleg több mint 200 kutyáról gondoskodik, de támogatás nélkül nagyon nehéz megoldaniuk az élelmet, orvosi költségeket.

Állatbarátok segítségét kéri a Kóbor Szívek Állatmenhely Alapítvány. Kiemelten hátrányos helyzetű régióban, Karcagon mentik a kidobott állatokat. A járvány, az egyébként is nehéz helyzetben lévő állatvédelmet még jobban sújtja. Jelenleg több mint 200 kutyáról kell gondoskodniuk, de támogatás nélkül az orvosi költséget, élelemet, vitaminokat, felszerelést nagyon nehéz megoldani. 

Egy szaloncukor árával segíthetsz a menhelyi kutyáknak

Fotó: Youtube / Kóbor Szívek Állatmenhely Alapítvány

Az Alapítvány „Ünnep melege – a gazdátlanoknak is” néven indított közösségi gyűjtést az adjukossze.hu-n, ahol nyomonkövethetőek a felajánlások,

„Sok-sok védencünk évek óta a menhely lakója és itt is fog megöregedni. Sajnos ők másra nem számíthatnak. 220 kutya karácsonyát szeretnék szebbé tenni, segíts nekik! Az állatbarátok tudják, hogy milyen költséges egy családtag. Egy menhely, amin biztosan nem spórolhat, az az élelem, a dolgozók bére és az állatorvosi költségek. Nagyon sokszor már extra védelemre, vitaminra, gyógyszerekre nem futja. Ha szeretnéd meglepni ezeket a kedves állatokat, kérjük, hogy támogasd kezdeményezésüket” – kérik az Alapítvány munkatársai.

Ennek érdekében az alábbi karácsonyi csomagokat hozták létre:

  • 1.000 Ft …mert a kicsi kutyákba is hatalmas lélek szorult.
  • 3.000 Ft …mert egy örök bohócnak is szüksége van szeretetre.
  • 5.000 Ft …mert a hű védelmezők is elgyengülnek olykor.
  • 10.000 Ft …mert a szeretetreméltó óriások is kerülhetnek bajba.
  • 20.000 Ft …mert hiszünk abban, hogy fajtától és mérettől függetlenül minden kutya megérdemli a törődést. 

Fizikailag is lehet segíteni a menhelyen: sétáltatni, téliesíteni, barkácsolni. Emellett pandémia-barát módon, webshopból is rendelhetünk a menhelyi állatoknak ajándékot az alábbi listáról: Hangyaközösség

További információ: Adjukössze.hu

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top