nlc.hu
Tuti Tippek

Ada idei karácsonya

Se ikerfiúk, se férj – Ada a 7 hónapos kislányával kettesben tölti a december 24-ét

Rendhagyó karácsony vár a Németországban élő egykori műsorvezetőre.

Pintér Adrienn Adának ez lesz az első karácsonya az ikerfiai nélkül. AZ RTL Klub Reggeli című műsorában elárulta az okokat a Németországban élő, háromgyermekes műsorvezető.

Ada

Még az is lehet, hogy a 7 hónapos kislányával kettesben tölti a szentestét Ada (Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó)

„Ez az első ilyen alkalom, mert általában úgy volt, hogy 24-én velem voltak, 25-én meg az apjukkal, és mi most nem megyünk haza Magyarországra, úgyhogy 24-én ők hazamennek Magyarországra. És annyira nem lesznek itthon a fiúk, hogy Máté (Ada férje – szerk.) még dolgozik is, úgyhogy lehet, hogy mi Freycivel (Ada idén májusban született kislánya – szerk.) 24-én, szenteste kettecskén leszünk. Ez érdekes szituáció lesz” – vallotta be a 39 éves extévés, akinek azonban nem szokatlan, hogy karácsonykor ritkán van együtt a család. 

„A mi családunk elég furcsán működik. Alapvetően szét vagyunk szórva különböző országokba. Orvoscsaládban nőttem fel, és azért tudjuk, hogy az orvosoknak kicsit más a beosztása. (…) Ők ilyenkor is keményen tolják a melót. (…) Onnantól fogva, hogy 1993-ban Angliába költöztünk, nagyon sokszor karácsonyoztunk apukám nélkül, vagy a nagyszülők nélkül, össze-vissza voltunk. 17 éves koromtól gyakorlatilag nem is az, hogy nem együtt laktam a szüleimmel, hanem másik országban éltünk. Sőt amikor 20 vagy 21 éves voltam, akkor tök egyedül voltam Magyarországon karácsonykor, mert a nagyszüleim meg kimentek anyámékhoz Angliába” – mesélte Ada.

Elmondása szerint próbálja pozitívan nézni a mostani helyzetet, hogy kivételesen nem vele karácsonyoznak a 16 éves fiai: „Az apjukkal lesznek, hazamennek, tök jó lesz nekik. Nyilván meg kell tanulni kicsit elengedni őket”.

Elárulta azt is, hogy a szüleivel körülbelül 3-4 évvel ezelőtt karácsonyozott együtt, mivel ők nem szoktak Angliából hazajönni, ő pedig nem szokott kiutazni hozzájuk.

Ada a Reggeliben a karácsonyi előkészületeiről is mesélt: „Alapvetően én azért készülök a karácsonyra, nagyon karácsonyihangulat-imádó ember vagyok. Nálunk már áll a karácsonyfa, fel van díszítve a lakás, már elkezdtük a karácsonyi sütigyártást. (…) Én a klasszikusabb dolgokat nem szoktam csinálni, mert az egészségesebb konyha híve vagyok, azokat mindig a nagyszülők csinálták, de tavaly már csináltam töltött káposztát, mivel a Covid miatt nem tudtunk hazamenni, és a család elvárta, hogy legyen. (…) Linzer, tiramisu, zserbó – ilyen klasszikusokat majd valahogy megpróbálunk belecsempészni a menübe”.

A VIVA egykori műsorvezetőjének ez az első karácsonya a kislányával, Freyával, de a csöppség másképp éli meg, mint ahogy Ada számított rá. „Azt gondoltam, hogy nagyobb lelkesedéssel fogja venni a karácsonyfát, meg a fényeket. Úgy nézünk ki szinte, mint egy világítótorony, mindenhol égősor van felrakva, és őt jobban fogja izgatni, de nem. Megnézte, jó, jó, meg akarta kóstolni a karácsonyfát, és nagyjából ennyi volt az érdeklődés tőle” – árulta el.

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top