nlc.hu
Tuti Tippek

Karácsonyfa-dekoráció körüli vita

Kreatív karácsonyfájával büszkélkedett a neten, szétszedték a kommentelők – fotó

Többek szerint borzalmasan néz ki a fa.

Heves vitát váltott ki egy, karácsony tematikájú Facebook-csoportban megosztott fotó. Az egyik felhasználó büszkén mutatta meg a kreatív dekorációjú karácsonyfáját. „A legnagyobb alkotásom! Nem is lehetnék boldogabb, hogy most elkészült! Imádom a karácsonyt!” – írta a képhez. Jól látható, hogy a karácsonyfa dekorja korántsem szokványos: számos nagyméretű dísz ékesíti, sőt a fa formája sem az a tipikus, a csúcsán pedig csillag helyett egy piros cilinder kapott helyet.

A kommentelők többsége egyáltalán nem volt elragadtatva az ünnepi alkotástól. „Hú, ez borzalmas!”, „Ez szörnyű” – írták. Volt, aki szerint egyáltalán nem néz ki karácsonyfának. „Mintha a Grincs tornádóba dobta volna” – jegyezte meg. 

karácsonyfa

A vitát kiváltó karácsonyfa – Forrás: The Magical Holidays of Christmas / Facebook

Egy másik hozzászóló úgy vélte, a zsúfolt dekoráció teljesen tönkreteszi a karácsonyfa kinézetét. Szerinte most egyre inkább az a borzalmas trend dívik, hogy ‘ki tudja még inkább túlzsúfolni a fát dekorációval’. „Én az elegáns kinézetű karácsonyfát szeretem. Ez számomra teljesen kaotikus” – osztotta ki az alkotót.

Olyan kommentelő is akadt, aki horrorfilmes párhuzamot vont: „Mintha a ‘Rémségek kicsiny boltjából ’lépett volna elő’: úgy néz ki, mintha egy növény bekebelezett volna egy embert”.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top