nlc.hu
Tuti Tippek

A Polgár házaspár floridai karácsonya

Polgár Tünde a floridai karácsonyozásról: „Kinyitod az ajtót és 26 fok”

A Polgár házaspár idén is a floridai luxusházukban tölti az ünnepeket.

Polgár Tünde és Polgár Árpád a hurrikán okozta károk ellenére ismét Floridában tölt majd egy kis időt, ezúttal is ott karácsonyoznak. A terveiről a Mokkában mesélt a házaspár.

Polgár Tünde

A Polgár házaspár hamarosan elhagyja az országot – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Én már alig várom, hogy menjünk. November elején szoktunk rendszerint kiutazni, de most mindketten kiadtuk a könyvünket, (..) és most még az elején kicsit foglalkozni kell vele, így csak december első napjaiban megyünk” – árulta el Polgár Árpád.

Neje pedig arról beszélt, mennyiben más a kinti ünnep, mint itthon, Magyarországon. „Tavaly szinte az egész család kint volt. Most nem lesznek. (…) Azért más, mert bármennyire is próbálja az ember, nem érzi ugyanazt a karácsonyt. Kinyitod az ajtót és 26 fok. Mókás az, hogy műrénszarvasok bólogatnak a pálmafák között. Plusz teljesen más a kultúra. Ők nem szenteste karácsonyoznak együtt, hanem másnap reggel, és a december 26. nem arról szól, hogy menjünk el a másik nagymamához is, hanem, hogy menjünk el sorba állni a 70 százalékos leárazáshoz” – mesélte Polgár Tünde.

A házaspár fia csak később utazik ki hozzájuk. „Hárman megyünk, mert a kutyusunk, a németjuhász is jön velünk, mint ahogy eddig is mindig” – tette hozzá a műkereskedő, üzletember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top