nlc.hu
Tuti Tippek

18+-os csomagolópapír

Pajzán mintát fedezett fel a karácsonyi csomagolópapíron – elborzadt az anyuka

Elsőre átlagosnak tűnik a mintázat, közelről azonban már 18+-osnak.

Egy ausztrál anyuka teljesen sokkot kapott, amikor egy pajzán részletet fedezett fel az egyik szupermarketláncban vásárolt karácsonyi csomagolópapíron. Egy népszerű Facebook-csoportban mutatta meg a 18+ -os dizájn, hogy figyelmeztessen más szülőket: vásárlás előtt alaposan nézzék a csomagolópapírokat.

Az ominózus karácsonyi csomagolópapír első ránézésre teljesen átlagosnak tűnik, de közelebbről megvizsgálva már egy „izgalmi állapotban lévő” hóember tűnik fel.

Íme:

csomagolópapír,

Forrás: Facebook

A négygyerekes anyuka már túl volt pár ajándék becsomagolásán, amikor feltűnt neki a pajzán részlet. „Az interneten vásároltam a csomagolópapírt, és csak akkor vettem észre, amikor már a harmadik ajándékot is becsomagoltam. Szerencsére az első kettő nekem és a páromnak lesz. Amikor először megláttam a 18+ – os részletet, gyorsan lefotóztam és elküldtem a páromnak könnyezve nevető szmájlik kíséretében, hátha ő is észrevesz rajta valami nem odaillőt” – mesélte Nicole.

A pórul járt családanya azonban nem akarja kidobni a csomagolópapírt, ha már ennyit költött rá. Arra gondolt, hogy a kritikus motívumot majd eltakarja: ráragaszt egy-egy ajándékkísérő kártyát.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top