nlc.hu
Tuti Tippek

Naponta több ezer levelet kap a 95 éves férfi

Hiányzik neki az elhunyt felesége, naponta több ezer levelet kap karácsonyra a 95 éves férfi

Az idős férfi lánya találta ki a levélküldős akciót, hogy feldobja az édesapját.
Karácsonyi képeslapok

George Dowling 2013-ban elveszítette a feleségét, akivel több mint 70 éven át voltak házasok, és azóta igen nehezen viseli a decemberi ünnepi időszakot.

Az idős férfi lánya, Brito azonban a következő évben azonban elhatározta, hogy felvidítja az édesapját. Megkérte a hozzátartozókat és a család barátait, hogy küldjenek apjának karácsonyi üdvözlőlapokat. Az ötlet bevált, a férfi 30 levelet kapott abban az évben, aminek nagyon örült.

Brito a sikeren felbuzdulva minden évben megismételte az akciót: 2018-ban már 102 levelet kaptak, tavaly viszont csak 14-et. Ezért idén hamarabb közzétette a felhívást, és nyilvánossá tette a posztot. Remélte, hogy többen lepik majd meg az édesapját, de arra nem számított, hogy több ezer levelet kapnak.

December elején már 12 ezer üdvözlőkártyát postáztak az apjának, és még messze a karácsony. Brito szerint ez a legnagyszerűbb dolog, ami valaha is történhetett az apjával, naponta kétezer levelet kapnak. És ami a legcsodálatosabb, hogy Európán át Ázsiáig mindenhonnan érkeznek az üdvözlőlapok, vagyis szinte az egész világ összefogott az édesapjáért.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

@providencenews UPDATE: George now has over 2,000 cards! Five days ago, the public didn’t know who George Dowling was. Now, he’s an online sensation. Holiday cards line the walls of George’s home in Pawtucket, after his granddaughter, Charlene Fletcher, posted a photo asking the public to send her grandfather Christmas cards. #christmascards #holidaycards #sweetstory #rhodeisland #viral #holidayseason #tiktokgrandpa ♬ original sound - Providence Now

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top