nlc.hu
Tuti Tippek

Gájer Bálinték karácsonya

Gájer Bálintéknak ez lesz az első karácsonyuk az álomotthonukban

Csúszott a költözés, de karácsonyra már vendégeket is fogadhatnak az új otthonukban.

Gájer Bálint és családja márciusban hatalmas projektbe vágott bele, amikor álomotthonukat kezdték építtetni. Végül csak a napokban tudtak beköltözni, épp a decemberi hajtás közepén – írja a Bors. A jazz énekes ennek ellenére örül, mert így akár a rokonok is náluk aludhatnak karácsonykor, hiszen négy hálószoba is ki lett alakítva az egyszintes családi házukban.

Gájer Bálint

Gájer Bálint bízik abban, hogy egy év múlva már sikerül teljesen belakniuk  az új otthonukat – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Felesége már kézbe is vette a készülődést az ünnepekre: elkezdte megteremteni a karácsonyi hangulatot az otthonukban.

Mivel ez lesz az első ünnepünk az új lakásban, szeretnénk hagyományként kialakítani, hogy karácsony másnapján mi látjuk vendégül a családot. Négy hálószoba van, így ha szeretnének, majd itt is aludhatnak” – árulta el a bulvárlapnak Gájer Bálint.

Az énekes – akinek 2021 nyarán született meg a kisfia – amúgy egy gyerekbiztos házat építtetett. Azért döntött az egyszintes ház mellett, mert nem szeretett volna folyton azon aggódni, hogy a kis Kristóf esetleg leesik a lépcsőn. Az új otthonban nem csak a sztárpár kisfia kapott szobát, hanem a leendő testvérnek is készült egy másik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top