nlc.hu
Tuti Tippek

Bereczki Zoli 2022-es karácsonyi dala

Befutott Bereczki Zoli idei karácsonyi dala, imádják a rajongók

Jövőre már egy karácsonyi lemezt várhatunk tőle.

Új karácsonyi dallal (Ez lesz az a karácsony címmel) rukkolt elő Bereczki Zoli. Az énekes a Mokkában mesélt arról, miért készült ez a sláger és mi áll a címválasztás hátterében.

Bereczki Zoli

Bereczki Zoli nagyon rákapott a karácsonyi dalok ízére – Fotó: Sajtószoba

„Az ember a boldogságot keresi, akkor is, hogy ha elrontja a dolgokat, hogy ha odaég a bejgli vagy ha nem sikerül a csomagolás. Ez kintről vicces, de abban a pillanatban az ember eléggé rosszul éli meg, és valahogy az ember mégis azt keresi, hogy mitől lesz jó. Annyi dolog nem sikerül velünk a hétköznapokban és az ünnepekben, és mégis valahol meg kell találnunk azt, ami miatt élvezhető az élet. A karácsony abszolút ilyen: amikor keresed az ajándékot, aztán nem találod; amikor elromlanak a dolgok; odaég a bejgli… akkor is van valami, ami kivezet ebből a dologból. Pont az önirónia, a humor és talán ez lesz az a karácsony, amikor sikerül megtalálnunk” – magyarázta.

Bereczki Zoli idei karácsonyi dala:

A klipben ugyan túlteng a karácsonyi giccs, de nem véletlenül. Bereczki szerint ugyanis éppen erről szól a karácsony: „Erről a túlzó, giccses, »mindent borítsunk be!« dologról. Én ezt valamiért szeretem. Megszerettem. Régen nem biztos, hogy így voltam vele, de ma már úgy vagyok vele, hogy tényleg mindenhol legyen egy csillám, egy Mikulás-zokni, egy dísz. Így jó.”

Arra a kérdésre, hogy mostantól minden évben előrukkol-e majd újabb és újabb karácsonyi dallal, a következőket válaszolta: „Megbeszéltük a csapattal, hogy jövőre inkább egy karácsonyi lemezt csinálunk, mint dalt.”

Már most imádják rajongók

Az Ez lesz az a karácsony c. dal alig 3 órája került fel a videómegosztóra, de már beindult a lájkcunami. Nem győzik dicsérni a rajongók:

  • Az egyik legjobb karácsonyi dalod lett.”
  • „Nagyon tetszik, igazi családi karácsonyi érzést kelt minden szépségével és hibájával együtt!”
  • Elképesztő! Igazi karácsonyi hangulatba hoz”
  • „Zoli, ez tökéletes lett megint. Komolyan megkönnyeztem”
  • „Nagyon aranyos lett, visszarepít a gyermekkoromba”
  • „Igazi bereczkis dal”

– olvasható a kommentek között.

A tavalyi dala is nagyot ment

Bereczki Zoli tavaly az Elvarázsolt éj című dallal jelentkezett a karácsony alkalmából. A dalhoz készült, téli hangulatú klipet az Anna-forrásnál forgatták.

Bereczki Zoli 2021-es karácsonyi dala:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top