nlc.hu
Dekor

Bereczki Zoltán karácsonyi dala

Bereczki Zoltán karácsonyi dala felrobbantotta a netet – videó

Bereczki Zoli új dallal jelentkezett karácsony alkalmából.

Karácsonyi dallal rukkolt elő az idei ünnepek előtt Bereczki Zoltán. Az Elvarázsolt éj című dalhoz tartozó klip már 99 ezres megtekintésnél jár. „Szuper! Nagyon jó!”, „Imádom! Nem tudom abbahagyni a mosolygást”, „Óriási!” „Zseniálisan jól énekelsz!”, „Mekkora zene!”, „Engem is teljesen elvarázsolt” – olvasható a kommentekben.

Bereczki Zoltán

Nagyot ment Bereczki Zoli karácsonyi dala (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

„Négy dalt kaptam a kiadótól. (…) Szerettem volna karácsonyra kihozni egy négy dalos minilemezt. Ez visszanyúl a klasszikus big band hangszereléshez. (…) Ez már 90 százalékban kész volt. Ezt egy fiókból kihúzta valaki és azt mondta: ‘Figyelj, itt van ez a dolog’. Félreraktuk az éppen készülő anyagot, (…) erre ráharaptam. Volt négy dal és azt mondtam: ‘Ezt szeretném’. Ez nagyon amerikai. Egy amerikai énekes énekelte fel a demót. (…) Magyar zenészek, magyar hangmérnök, magyar szerzők. (….) Nagyon-nagyon szeretem” – árulta el a dalról a Mokkában az énekes-műsorvezető.

A karácsonyi dalhoz egy klip is készült, amelyről a következőket mondta el Bereczki Zoli: „Szerettünk volna egy téli klipet, ami tényleg télen készült és megvan az igazi téli hangulata. Ekkora mázlink volt. Felmentünk az Anna-forráshoz”.

Hallgasd meg Bereczki Zoli karácsonyi dalát, az Elvarázsolt éjt!

Még több karácsonyi dal az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top