nlc.hu
Tuti Tippek

Szegedi Fecsó a gyerekkori karácsonyokról

Szegedi Fecsó szerint már azzal odalesz a karácsony meghittsége, hogy percek alatt összerakjuk a műfenyőt

Hiányolja Szegedi Fecsó a meghitt hangulatot a mostani karácsonyokból. Elmondása szerint ez már a műfenyőállítással elvész.

Szegedi Fecsó

Szegedi Fecsó szerint anno a fenyőfa beszerzésének is megvolt a sajátos hangulata – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Édesapám csilingelt. Bementünk, és az egy olyan élmény volt, ahogy megpillantottuk a feldíszített fát az ajándékokkal együtt!” – emlékezett vissza a Fókuszban a gyerekkori karácsonyokra.

„Hiányzik a régi, családias, meghitt karácsony manapság nagyon sok családban. Kicsit nálunk is. Nálunk a szülők tényleg komolyan gondolták a karácsonyt. Vettek egy óriási fát, édesapám órákig faragta be. Majd megvártuk a Jézuskát. Ki kellett menni, sétálgatni addig, amíg megérkezik. Amikor megjelentünk, akkor zenére, kis csengőszóra kellett bemenni a nagy nappaliba, és ott volt a nagy karácsonyfa feldíszítve, és ki hogy viselkedett, aszerint voltak ott az ajándékok” – mesélte az üzletember, hozzátéve: „Nem úgy, mint most, hogy megvettük a műanyag fenyőt, összeszereljük 22 perc alatt, aztán itt áll a karácsonyfa”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top