nlc.hu
Tuti Tippek

2023 legkreatívabb adventi naptárjai

Ezek a legkreatívabb adventi naptár ötletek 2023-ban

Lassan elkezdődik a visszaszámlálás, az ünnepi időszak pedig nem telhet el adventi naptárak nélkül. Hoztunk pár egyszerű, olcsó és mutatós ötletet, amikkel a várakozás négy hosszú hete kicsit elviselhetőbbé válik.

Ezek az adventi naptárak gyorsan, egyszerűen és olcsón elkészíthetőek, így azok is nyugodtan belevághatnak, akiket nem áldott meg a sors nagy kézügyességgel. Újrahasznosított megoldás híve vagy? Időhiányban szenvedsz, és ötleted sincs, hogy hozz össze egy saját, DIY adventi naptárat? Itt a helyed, inspirálódj az összeállításból!

Készítsd el tárolókból!

Fogd be a leselejtezett cukor-, liszt- és tésztatartó üvegeket, műanyagokat a konyhából, és bújtasd őket ünnepi köntösbe.

Adventi kalendárium készítése

Ötletes és kreatív. (Forrás: Courtesy of Look What I Made)

Minidobozok adventi naptár

Néha a legegyszerűbb projektek a legszebbek: fogj apró dobozokat, rakd teli meglepetésekkel, díszítsd fel matricákkal, pomponokkal, csillámokkal és kész is a saját, DIY Adventi naptárad.

Adventi kalendárium készítése

Ha nem szeretnéd túlgondolni, ezzel az egyszerű napárral is várhatod a karácsonyt. (Forrás: www.aliceandlois.com/)

A természetes, letisztult világ híveinek

Ha valaki a természetközeli dekoráció híve, és szívesen dolgozik környezetbarát eszközökkel, akkor a következő rövid válogatás egészen biztos remek inspirációs forrás lesz.

Öltöztesd fel az ablakot

Miért ne öltöztetnéd fel idén az ablakot is. Sőt, mi lenne, ha az adventi naptár az ablakon lenne? Feszíts ki 3-4 tartórudat, amire fűzz fel apró kis tasakokat telis-tele meglepetésekkel, és kész is vagy. Hangulatos, és roppant egyedi.

Adventi kalendárium készítése

Nagyon hangulatos (Fotó: Michael Partenio)

Csoki-advent

Az élet néha valóban olyan, mint egy doboz csokoládé. Vegyél egy nagyobb doboz desszertet, címkézd fel, és készen is vagy. Valami egyszerű, valami ünnepi, valami igazán különleges.

Szereted a csokit? (Fotó: somewhatsimpleliving)

Szereted a csokit? (Fotó: somewhatsimpleliving)

A lusták naptárja

Ha idén is teljes last minute-ben vagy, akkor ez lesz a te naptárad.

Julie Blanner blogger mindössze 20 perc alatt készítette el az egyszerű, de nagy szerű adventi naptárját papírzacskók és egy szalag segítségével.

Adventi kalendárium készítése

A minimalista stílus kedvelőinek. (Fotó:instagram/julieblanner/)

Oreo-őrülteknek

Ha te és a gyerekek is imádják az Oreót, akkor ezt a naptárat mindenki imádni fogja. Készítsétek el együtt, remek, ünnepváró program. Amúgy is? Ki tud ellenállni egy teljes egészében ehető adventi naptárnak? Oreo-golyó sütésre fel!

Adventi kalendárium készítése

Igazi ínyenc (Fotó: Courtesy of A Subtle Revelry)

Használd fel a borítékokat!

Ez az úgynevezett 5 perces naptár. Ha nincs időd, de szeretnél meglepetést a családnak, akkor próbáld ki ezt: nyisd ki az íróasztalod fiókját, szedd össze a borítékokat, majd ragaszd fel a falra/táblára. Díszítsd szalagokkal, matricákkal, és rejtsd el bennük az apró meglepetéseket.

Adventi kalendárium készítése

Hangulatos, igaz? Nekünk nagy kedvencünk! (Fotó: fewthingsfrommylife.blogspot.com)

+1

Újrahasznosított naptár

Lorajean, blogger az otthon, parlagon heverő kartonpapírokból kis dobozokat készített, amiket cukorkákkal és finomságokkal töltött meg.

Adventi kalendárium készítése

Fotó: whateverdeedeewants

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top