nlc.hu
Tuti Tippek

Karácsonyfa lett a Megyeri-hídból

Gigászi karácsonyfává változott a Megyeri híd

Ünnepi díszt kapott.

Immár harmadik éve változtatta a Magyar Közút az M0-s autóúton található Megyeri híd pilonjait az ország legnagyobb, 100 méteres karácsonyfáivá. A nagy népszerűség miatt idén már december 3-tól, azaz az első adventi vasárnaptól zöldbe borult a híd két pilonja. 

Sőt az ünnep fényét tovább emelve december 17. és 27. között csúcsdíszt és újdonságként a két pilon középső, üveges részén speciális díszfényeket is kap  majd, ezzel szó szerint fel lesz díszítve az ünnepekre a monumentális „karácsonyfa”.

A Megyeri-híd díszkivilágítása tavaly december 24-én - Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Megyeri-híd díszkivilágítása tavaly december 24-én – Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Ha szeretnéd élőben is megcsodálni ezt az attrakciót, a következőket tanácsolja a Magyar Közút:

  • Ha autóval mész át a hídon, semmiképpen se állj meg a leállósávon fotózni, mivel azt kizárólag műszaki hiba esetén lehet használni!
  • Ha szeretnél pár emlékezetes képet is készíteni, azt ne vezetés közben tedd, hanem a 2-es főút felől közelítsd meg a hidat! A pesti hídfő alatti részen keresztül pedig biztonságosan, gyalogosan vagy akár kerékpárral is el lehet jutni a helyszínre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top