nlc.hu
Család kedvencei

Csákánydoroszlói karácsonyi meseház 2023

Idén 400 ezer LED-től úszik fényárban a csákánydoroszlói Karácsonyi Meseház

Gyurján János évek óta bővít az ünnepi csodavilágot.

Több százezer fényfüzérrel díszítik idén a karácsonyi meseházat az osztrák határ mellett Csákánydoroszlón annak ellenére, hogy ezek idén jóval drágábbak, mint tavaly. Gyurján Jánoséknál már hagyomány, hogy minden évben feldíszítik az épületet és az udvart. Az adventi időszakban ezrek látogatják az otthonukat.

karácsonyi meseház,

Alakul a Karácsonyi Meseház kültéri dekorációja – Forrás: TV2 / Tények – videó

A meseház advent első vasárnapjától várja a látogatókat sok újdonsággal. A világítás viszont költségesebb lesz, mint eddig volt, ugyanis a fényfüzérek ára a tavalyihoz képest jelentősen megnőtt.

karácsonyi meseház,

Gyurján János, a Karácsonyi Meseház tulajdonosa – Forrás: TV2 / Tények – videó

Tavaly 194 ezer LED-et használtunk, idén több mint a duplájára emelkedett ezeknek a LED-eknek a száma, viszont az áruk is jócskán, 15-20 százalékkal emelkedett” – mesélte a Tényeknek a karácsonyi meseház tulajdonosa.

karácsonyi meseház,

Bent is minden a karácsonyról szól – Forrás: TV2 / Tények – videó

A látogatókat évről évre elvarázsolja a hihetetlen hangulatú udvar, az ország minden tájáról érkeznek vendégek, hogy megcsodálják a mindig káprázatos kültéri installációt. János ugyanis ezzel a Meseházzal akar örömet okozni mindenkinek.

Mint arról korábban beszámoltunk, Eta néninek nem lesz idén karácsonyi mesevilága. Nem nyit ki most a dabasi csodaház, és a megszokott fénydekoráció is elmarad. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top