nlc.hu
Tuti Tippek

Karácsonyi körömminták minden méretben

Tuti karácsonyi körömminták az ünnephez!

Akkor igazi a karácsonyi díszítés, ha mi magunk is ünnepibe öltözünk. Ennek az egyik lépése a körmöknél kezdődik. Elhoztuk ezért a legjobb mintákat!

Bizonyos hagyományok az ünnepi hangulatba repítenek minket: vidám zenéket hallgatunk, hangulatos pizsamában és szőrös zokniban díszítjük fel a fát, és karácsonyi manikűrt csináltatunk magunknak. Ez a csillogó, fényes és ünnepi árnyalatok – vörös, vadászzöld, téli fehér, arany, jeges kék – szezonja, és rengeteg ünnepi körömlakkszín van a piacon. Ünnepi szimbólumokból és motívumokból sincs hiány, így az inspirációk tárháza, mondhatni, végtelen.

Hogy segítsünk az eligazodásban, összeállítottunk egy listát a karácsonyi körömdíszítési ötletekről, beleértve a jól ismert francia manikűrt, a Mikulás ihlette művészetet, a hópehelymotívumokat még sok mást. A legjobb az egészben, hogy a körömmatricáknak, a préselhető mintáknak és a sablonoknak köszönhetően még a bizonytalanabb kezűek is könnyedén elkészíthetik ezeket a stílusokat. Görgessünk tovább az inspirációkért!

1. Egyszerű fehér

Fehér körmös kéz nyúl egy pohárért.

Amikor minden a csillogásról és a ragyogásról szól, olyankor jól esik egy kicsit eltávolodni a fényártól és valami egyszerűt választani. A fehér lehet akár a tisztaság jelképe is, vagy akár a fehér karácsony előjele. Az utóbbi után minden évben sóvárgunk, de nem mindig kaphatjuk meg. Ha körmeink fehérben pompáznak, az talán tud kárpótolni minket.

2. Arany körmök

Az arany egyértelműen karácsonyi szín! Hogyha ez nem lenne elég, akkor a fenti minta alapján fel lehet spékelni a csillogó arany körmöket díszes hópelyhekkel. Ezek a körmök nem csak az ünnepi időszakban, de akár szilveszterkor is tökéletesen működnek, hiszen az arany színe imitálhatja akár a pezsgőt is!

3. Klasszikus karácsony

Karácsonyfát tartó körmök.

Az igazi karácsonyi színek mégis a piros és a zöld. Nem is tudnánk két másik olyan színt összeállítani, amelyek jobban meg tudnák eleveníteni a karácsonyi hangulatot! Belecsempészhetünk egy kis ezüstöt, mint ahogyan az angyalhaj átkúszik a fenyőfa ágai között!

4. Szarvasos körmök

Télapó segítőit sokan szeretik körmeiken viselni az ünnepek közeledtével. Rudolf, a piros orrú rénszarvas a leghíresebb, és ezáltal mindenki kedvence is. Persze nem kell ragaszkodnunk a hatalmas piros orrhoz, rénszarvasunk orra bármilyen színű lehet, főleg, ha talál a többi körmünk színéhez!

5. Fenyőfás körmök

Fenyőfás körmök.

Passzoltassuk körmeink a karácsonyfához egy vadászzöld árnyalattal. Hogy az apró részletek nagyobb hangsúlyt kaphassanak, válasszunk aranyt a vonalakhoz. Akinek ennyi nem elég, az beépíthet a manikűrbe egy absztrakt karácsonyfát is!

6. Francia manikűr

A francia manikűr örök kedvencünk, hiszen nem lehet vele mellényúlni, ráadásul a legapróbb módosításokkal is személyessé és egyedivé tehetjük. Éppen ilyen a fenti körömminta is. Az adventi koszorú és a fenyőágak segítségével ilyen ötletes és karácsonyi francia manikűrünk lehet!

7. Rózsaszín körmök

Fehér és rózsaszín karácsonyi körmök.

Az egyszerű körmök kedvelőinek szól ez a manikűrinspiráció. A rózsaszín és a fehér egyszerűek, tökéletes elemei egy letisztult manikűrnek. A fehér hópelyhek télies hangulatot kölcsönöznek anélkül, hogy nagyobb feltűnést keltenének.

8. Motívumos körmök

Karácsonykor rengeteg motívumot halászunk elő a fiók mélyéről: a mézeskalácsembert, a cukorrudat, a fenyőágakat és a piros bogyókat. A fenti körömminta ezeknek az ötvözete, tehát kijelenthetjük, hogy ennél karácsonyibb körmöt nehezen találunk!

(Forrás: Oprah Daily, Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top