nlc.hu
Tuti Tippek

A világ legdrágább karácsonyi listáját rakta össze ez a tízéves

A 10 éves kislány karácsonyi kívánságlistájához bankot kéne robbantani

Ez a tízéves kislány egy olyan luxus karácsonyi kívánságlistát állított össze, hogy az édesanyja sem hitt a szemének, mikor elolvasta.
Karácsonyi kívánságlista

Egy tízéves kislány karácsonyi kívánságlistája szántotta fel az internetet, nem véletlenül: a rajta szereplő dolgok megdöbbentően extravagáns kérések voltak. A listát meglátva nemcsak a te szemed fog kikerekedni, a lány édesanyja, Keya James sem hitte el, amikor elolvasta – éppen ezért osztotta meg a kívánságokat a TikTokon. 

A videó, amit Keya azzal a felirattal osztott meg, hogy „a lányom azt hiszi, gazdag vagyok”, már majdnem 15 millió megtekintésnél, és több, mint másfél millió lájknál jár. A lista pedig erős kezdéssel indul: rögtön egy vadonatúj iPhone 15-öt kér a gyermek. „Na, hát ezt nem kapja meg” – jegyezte meg csípősen az anyja.

A következő szereplő egy jóval megfontoltabb döntés volt a kislány részéről. Egy Ugg Tasman papucsra vágyik, ami csupán 90 dollár, vagyis 32 ezer forint. Ezek után egy 52 dolláros (18 ezer forintos) Kendra Scott nyaklánc, Nike Dunk Low cipő (ami alsóhangon is 25 ezer forint), Starbucks, Sephora és Lululemon ajándékkártyák következtek.

@keyajames

Reading my 10 year old daughter’s christmas list because she thinks im rich

♬ original sound – Keya James

Mondhatnánk, hogy az iPhone után sokkal racionálisabb kérései lettek (?), de ezután becsúszott a „jó sok pénz”-pont a felsorolásban. Nem tudunk belekötni. 

A tízéves kért még egy örök karkötőt („Azt sem tudom, az micsoda” – vallotta be Keya), Polaroid kamerát, számos márkás ruhát és cipőt, melyek közül kiemelnénk a 860 dolláros (305 ezer forintos) Dior magasszárú tornacipőt. A listát egy flamingó plüssállattal kerekítette le – erről egy kommentelő megjegyezte, hogy „ez az egyetlen értelmes kívánság a listán.” 

via 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top