nlc.hu
Tuti Tippek

Fényárban úszik a háza, dühöng a szomszéd

Rekordszámú izzóval világította ki a házát, berágtak a szomszédok

Örül, hogy a többségnek tetszik, nem foglalkozik a károgókkal.

Minden eddiginél több izzót és fényfüzért pakolt a házára egy New York-i család, ennek azonban nem örülnek a környékbeliek. Tim Gay először 2012-ben díszítette fel az otthonát, akkor 346 283 darab izzót használt fel, majd évről évre egyre inkább megfejelte ezt a számot. Immár 720 426 darabnál tart idén.

A pazar karácsonyi díszkivilágítás sokakat vonz, a szomszédok azonban belefáradtak az erős fényekbe és az odalátogatók miatt kialakult hosszú kocsisorokba. Több helybéli arra is panaszkodik, hogy ilyenkor tele van szeméttel a környék, alkoholos üvegeket dobálnak el, sőt sokan a kertekbe vizelnek. Volt, aki azt kifogásolta, hogy olyan dugókat okoznak a látogatók, hogy félő, hogy a mentő sem tud eljutni emiatt egy-egy sürgős esethez.

A díszkivilágítás mániás családapát azonban nem érdeklik a panaszok. „Ha 50 ezer embernek örömöt és boldogságot okozol, de közben 10-20 ember utál téged, az egy elég jó mérleg” – jelentette ki.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top