nlc.hu
Tuti Tippek

Jákob Zoli karácsonya

Jákob Zoli: „Most karácsonykor nagyon szerényen ünneplünk, elfogyott a pénz”

Éppen most adott ki 230 milliót.

Megérkezett Jákob Zoltán új Ferrarija – ami egy városi terepjáró -, így az ő karácsonyi ajándéka már megvan. A milliárdos a Mokkában megmutatta a 6500 köbcentis szívómotorral rendelkező, 725 lőerős tűzpiros csodát, amelynek az ára 230 millió forint volt.

A Nagy Ő egyelőre még nem elégedett a járműparkjával, ezért már megrendelt további két luxusautót: 2024 májusában egy vadiúj McLarennel, 2025-re pedig egy Lamborghinivel bővül a garázsa.

Ami pedig a karácsonyt és a karácsonyi ajándékvásárlást illeti, meglepő dolgokat árult el Jákob Zoli. “Most karácsonykor nagyon szerényen ünneplünk, elfogyott a pénz” – viccelődött eleinte a milliárdos, majd rátért arra, hogy valóban csak szolidan szoktak ünnepelni, nem adnak egymásnak túl drága dolgokat, inkább személyre szóló apróságokat, hogy ne legyen belőle kellemetlenség.

Jákob Zoli,

Egy 230 milliós Ferrarit hozott a Jézuska Jákob Zolinak – Fotó: Sajtószoba

Igazából mi nagyon szerényen szoktuk a karácsonyt ünnepelni. Csak azért is, mert ha valaki ad a másiknak ajándékot és ha túl drágát adna, akkor ne érezze azt a másik, hogy ő most lemaradt valamivel vagy kisebbet adott. Személyre szóló dolgokat szoktunk adni” – mesélte a műkörömbirodalom-tulajdonos, aki a lányaival, az exnejével és a nő új párjával tölti a szentestét, később pedig velük utazik el a Maldív-szigetekre is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top