nlc.hu
Tuti Tippek

Jollyék karácsonya

Jollyéknál már november óta feldíszítve áll a karácsonyfa

Szeretik meghosszabbítani az adventi időszakot.

Jolly kedvese, Szuperák Barbi mindenért rajong, ami a karácsonnyal kapcsolatos. „Már november végén elkezdi feldíszíteni a házat. A kapcsolatunk elején próbáltam tőle finoman kérdezni, drágám, nem korai még ez a nagy készülődés? De végül elfogadtam, hogy ő ezt így szereti” – mesélte a Story magazinnak a mulatós sztár.

Jolly

Jollyék inkább élményekkel lepik meg egymást – Fotó: Sajtószoba

Barbi mindezt azzal indokolja, hogy keveset vannak otthon, de mikor hazaérnek, élvezik a meghittséget. „Valójában nemcsak a házat, hanem a fenyőfát is feldíszítem novemberben. Ha csak december 24-én tenném, mire végzek, lassan már bonthatnám le” – magyarázza.

Az énekes párja arról is mesélt, hogy az első családi karácsonyukkor Jolly még „hadilábon állt” a karácsonyi menüvel. „Nálunk, Kárpátalján az előétel is olyan, mintha főétel lenne, sőt maga a főétel sem egy fogásból áll, aztán ott a desszert. Jolly mindezt nem tudta, így már az első fogással jóllakott. Mondtam neki, szívem, nem gond, ha eszel, de ez még csak az előétel… ’Ne idegesíts, ez az előétel? Tényleg?’ – kérdezett vissza” – sztorizott Barbi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top