nlc.hu
Tuti Tippek

A mi kis falunk ünnepi részei

Karácsonyi és szilveszteri különkiadással jön A mi kis falunk!

Pajkaszegen az ünnepek beköszöntével sem áll meg az élet.

A mi kis falunk című sorozat az ünnepek alatt is folytatódik. December 25-én az RTL ismét műsorára tűzi a sorozat karácsonyi epizódját, majd január 1-én arra is fény derül, hogyan ünneplik a szilvesztert Pajkaszeg lakói.

Mint kiderül, szilveszterkor sem tétlenkednek. A kultúrházban Erika vezetésével mindenki azon dolgozik, hogy feledhetetlen legyen az ünnepi hangulat, de ahogy ez már a faluban megszokott, minden másképp alakul, mint ahogy tervezték. Lesz, aki menni akar, de marad – és lesz, aki nem hitte volna, de itt köt ki. A káoszból végül óriási buli lesz és olyan parti kerekedik a kultúrházban, amilyet még nem látott ez a falu.

2024 január 6-án pedig már érkezik a 8. évad folytatása! Az új epizódokban Nelli és Zsolt kapcsolata úgy tűnik, mérföldkőhöz ér – különös „nászútra” utaznak. Végre megismerhetjük Répa Árpád feleségét, aki cseppet sem könnyíti meg a férfi életét, ráadásul a környéken felbukkan egy alak, aki igazi vademberként viselkedik és még egy esküvő is borzolja a pajkaszegi kedélyeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top