nlc.hu
Tuti Tippek

Szilveszteri sminktippek

Köszöntsd méltó módon az új évet ezekkel a sminkekkel!

A szilveszter az év azon napja, amikor a legcsillogóbb sminkek sem csillognak eléggé! Lessük meg ezeket a sminkötleteket, és válasszuk ki a kedvencünk!

A szilveszter mindig remek okot ad az ünneplésre. Ez az este tökéletes alkalom arra, hogy megízleljük a csillogást és a merész színeket, azonban nem kell mindet egy sminkben kipróbálnunk. Lehetnek terveink visszafogottabbak, és rengeteg olyan smink közül választhatunk, amelyek tökéletesítéséhez nem kell órákat készülődnünk.

Villogó szemek

Nő kék szemhéjtussal.

Legyünk bátrak egy merész szemceruza használatával, tetszőleges színt választva. Egy drámai kék tökéletes választás, ha élénk árnyalatokkal szeretnénk játszani. Vigyük fel a szemceruzát vagy gélt a felső vízvonal mentén egészen a külső sarkok felé. Tetőzzük a megjelenést néhány réteg térfogatnövelő szempillaspirállal.

Klasszikus vörös ajak

A legegyszerűbb módja annak, hogy pillanatok alatt magunkra hívjuk a figyelmet, ha egy merész rúzst viselünk. A smink többi része olyan természetes lehet, amennyire csak szeretnénk. A vörös ajak kifinomult és tökéletes a szilveszterhez. Keressünk  egy vörös rúzst, amiben igazán jól érezzük magunk, és húzzuk ki ajkaink egy hozzáillő ajakceruzával.

Égi szemek

Vigyünk fel szikrázó szemhéjpúder a szemhéjunkra, hogy szeszélyes megjelenésünk legyen. Egyáltalán nem vesz igénybe sok időt. Emellé nyugodtan húzhatunk még szemhéjtust úgy, ahogyan általában szoktunk. Extra csillogásért hangsúlyozzuk ki a tusvonalat holografikus festékkel.

Kiugró színek

A minimális erőfeszítést igénylő, mégis látványos szemsmink a legjobb döntés. Készítsünk egy egyszerű, bézs sminket, majd ezt dobjuk fel egy látványos tusvonallal. Az emberek azt fogják gondolni, hogy sok időt töltöttünk egy ilyen remekmű elkészítésével.

Glitter és arany

Barna szemsmink.

Szeretjük azt gondolni, hogy az év bármely szakaszában illik csillámot viselni, de a szilveszter zöld utat ad, hogy annyi csillámot viseljünk, amennyit csak akarunk. Az arany csillogása, drámai ajak, csak pár perc, és el is készült megnyerő szilveszteri sminkünk.

Drámai szemhéjtus

Néha csak hagynunk kell, hogy a szemünk beszéljen, vagy ebben az esetben a szemhéjtus. Az előző sminkekben már mutattunk példát arra, hogyan játszhatunk a szemhéjtussal, itt most arra van szükség, hogy bedobjunk minden drámaiságot. Minél több vonal, annál jobb! Persze ne essünk túlzásba, legyen a smink látványos, de emlékeztessen egy csíkos füzet lapjára.

Mokkaszerető

Ez a barna füstös szem és fényes tejcsokoládé ajak kombináció gyönyörű és letisztul egyszerrre. A barna füstös megjelenés ugyanolyan szép, mint a gazdagon pigmentált sötétebb társai. Rúzsecsettel rajzoljuk körbe ajkaink, mielőtt kifestenénk ajkaink.  Kenjünk csillogó szájfényt a rúzs tetejére, és mehetünk is az új évet ünnepelni.

Levendula álmok

Lila sminkes szemek.

Ha szilveszterre egy monokróm megjelenést fontolgatunk, akkor ahhoz a sminknek is találnia kell. Hogyha a lilát választjuk, akkor egy pasztellila bármikor tökéletes, minden szemhéjon. Az arcpír és az ajak legyen világos és egyszerű, hogy ne vonjuk el a figyelmet a szemünkről.

(Forrás: Byrdie, Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top