Ünnepi menü

Kylie Minogue-slágerekkel nyugtatják a karácsonyi pulykákat

Simán lehet, hogy az a gesztenyepürével és aszaltszilvával töltött pulyka, amit karácsonykor eszel majd, betéve ismerte Kylie Minogue összes slágerét.

A 25 éves Elin Williamnek viszonylag szokatlan foglalkozása van: egy szál gitárral ül a pulykák között, és dallamos, andalító popslágerekkel szórakoztatja őket. Még maga William is azt hitte, csak viccről van szó, mikor a pulykákat is eltartó birtok tulajdonosa felkérte a feladatra, de azt mondja, most már ő is látja, mennyire nyugtató hatással van a karácsonyi pulykákra a zene.

Kiderült egyébként, hogy a szárnyasok kimondottan rajonganak Kylie Minogue munkásságáért, ezért William legtöbbször az ő számait énekli nekik, a karácsonyi daloktól pedig kifejezetten tartózkodik, ugyanis „az nem a legjobb időszak a pulykák számára”. Körülbelül 1000 madár tölti így a hétköznapokat walesi Rhug Estate birtokán, szóval remélhetőleg sokak karácsonyi menüjében érződik majd a jó bánásmód isteni íze!

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top