Ünnepi menü

A Facebook miatt bukott le a karácsonyi dekorációkat lopó kamasz

A karácsonyi díszeket lopó kamaszokat végig rögzítette a biztonsági kamera, a felvétel pedig rövid idő alatt néhány szülőhöz is eljutott...

Valószínűleg arra számított az a néhány kamasz, aki karácsonyi dekorációkat rongált és lopott, hogy simán megússza majd a dolgot. Azt nem vették számításba, hogy a családi ház biztonsági kamerája végig rögzíti, ahogy kitépik a karácsonyi fényeket, majd ellopják a kertben álló ünnepi dinoszauruszt.

Arra pedig végképp nem gondoltak, hogy a felvétel a neten egy csomó emberhez eljuthat, köztük például az egyik srác apjához is. A férfi, alighogy megtudta, azonnal megfogta fiát és a másik két tettest is, és hamarosan egy nyolcfős sajnálkozó kompánia jelent meg a sértett lakók küszöbén.

A karácsonyi dinó eredeti tulajdonosa azt mondja, megbocsátott a fiúknak, de hogy tanuljanak az esetből, bíróság előtt kötelezi majd őket a kiszabott bírság megfizetésére.

9News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top