Ünnepi menü

Pillanatok alatt elkapkodták a boltokból az erős pistás szaloncukrot

Hiánycikk lett, de már újra kapható a szaloncukor Erős Pistával. A hatalmas érdeklődésre tekintettel újabb szállítmány került az üzletekbe.

Pillanatok alatt elkapkodták a boltokból, de péntektől újra kapható a karácsonyi szezon slágertermékévé vált szaloncukor Erős Pistával. A csak az Univer Coop Zrt. üzleteiben megvásárolható egyedi édességet limitált mennyiségben hozza forgalomba az Erős Pista gyártója, a kecskeméti Univer Product Zrt. Mivel az eredeti mennyiség napok alatt elfogyott a boltokból, a cég újabb tételt készíttetett belőle.

Az új szállítmányok péntekre kerültek a boltokba, ahol előzetesen már csaknem 3 ezer előjegyzést vettek fel a szaloncukorra. Ennek alapján várhatóan most is hamar elfogy majd ez az édesség, így aki akar belőle, annak sietnie kell. A legnagyobb roham várhatóan Budapesten lesz, ahol két üzletben kapható. 

A csokoládé és a csípős paprika találkozása pikáns ízvilágot eredményez. Ebből az ötletből kiindulva hozta létre az Univer az egyedi szaloncukrot, melynek tölteléke eredeti Erős Pistát tartalmaz.

Forrás: Univer Zrt.

A termék ízét enyhén csípősre hangolta, mivel a szaloncukrot gyermekek is fogyasztják.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top