nlc.hu
Ünnepi menü

Miller Dávid a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban

Letámadták Miller Dávidot az önjelölt énekesek a karácsonyi vásárban

Az X-Faktor műsorvezetőjére az adventi forgatagban is lecsaptak.

Mint arról beszámoltunk, egy év kimaradás után, november 19-én újra megnyitotta kapuit Európa egyik legszebb karácsonyi vására a Vörösmarty téren. Miller Dávid is bejárta a belvárosi, adventi látványosságot. 

Miller Dávid

A Vörösmarty téri adventi vásárban sétálgatott Miller Dávid (Fotó: Sajtóklub)

Az X-Faktor műsorvezetőjének nagyon tetszettek a kerámiák, mivel az édesanyja, Ullmann Mónika is készít ilyeneket, de rábukkant egy menő Ady Endrés pólóra is, és megtalálta a Reszkessetek betörők című film porcelán galambjait. Mint annyian, Miller Dávid is imádja ezt – a minden évben kötelező – karácsonyi filmet.

A gasztróvonalon a mézeskalácsok mellett a kürtőskalács hozta lázba, de megkóstolta a forralt bort és cipóban tálalt pörköltöt is. Amikor pedig megszólalt Elvis Presley egyik legnépszerűbb karácsonyi dala, táncra is perdült a műsorvezető, akitől nemcsak közös szelfit kértek, hanem egy kis protekciót is az X-Faktorba bekerüléshez, ugyanis volt olyan, aki felajánlotta, hogy énekel neki egyet, hátha így bekerülhet a tehetségkutatóba.

Hangolódj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top