nlc.hu
Ünnepi menü

Együtt karácsonyozhat édesanyjával Cooky

Cookyék idei karácsonya nagyon más lesz, mint a tavalyi

A rádiós-műsorvezető tavaly nem karácsonyozhatott együtt édesanyjával. Idén azonban ez másképp lesz.

Egy évvel ezelőtt Cookyt és édesanyját elválasztotta a koronavírus-járvány. Az asszony Franciaországban él, így a vírus miatt hosszú hónapokig nem tudtak találkozni. Ez az egész családot megviselte. Cooky akkor elmesélte, hogy az internet segítségével tartják a kapcsolatot. Idén azonban a Dancing with the Stars versenyzőjének az édesanyja Magyarországra utazik az ünnepekre.

Cooky

Cooky és párja, Szécsi Debóra (Fotó: Sajtószoba)

„Nálunk az lesz, hogy édesanyám jön Franciaországból, ehhez nagyon ragaszkodom. Bár egy picit már idős, de mindig mondom neki: ameddig tudsz jönni, gyere, látogasd meg az unokáidat, legyél velünk! Nem szeretnék arra gondolni karácsonykor, hogy egyedül van édesanyám kint, Franciaországban. Mert nekem ez nagyon szomorú dolog lenne” – árulta el a Tények Pluszban Cooky.

Az idős asszony legutóbb szeptemberben járt Magyarországon. „Hál’ Istennek, szeptemberben itt volt az édesanyám, amikor elkezdődött a Dancing with the Stars. Szurkolt nagyon nekünk” – mesélte a rádiós.

Hangolódj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top