nlc.hu
Ünnepi menü

Reszkessetek betörők-filmek a TV2-n

“Megint itt hagytak anyádék?” – a TV2 Reszkessetek betörők promója mindent visz

Idén sincs karácsony Kevin nélkül.

A TV2 – ahogy a korábbi években, úgy idén is – különleges ajánlót készít a Reszkessetek betörők! című filmtrilógiához. A 2021-es kisfilm egy idilli kertvárosban játszódik, a főszereplője pedig Badár Sándor. Ő alakítja a kicsit zsémbes, mindig mindenre megjegyzéssel reagáló, mogorva szomszédot.

Badár Sanyi

Badár Sándor, mint a házsártos szomszéd – Forrás: TV2 – videó

A házsártos bácsi magányosan ballag hazafelé, karácsonyfáját maga után húzva, miközben körülötte életre kel a kertváros és akaratlanul is meglátja a kedves helybéli lakók karácsonyi készülődését. A szomszédok szerepében a TV2 műsorvezetői, ikonikus arcai: Ördög Nóra, Lékai-Kiss Ramóna, Till Attila, Stohl András, Krausz Gábor és Vomberg Frigyes láthatók. És hogy kerül a képbe Kevin? A promó végén ez is kiderül!

A Reszkessetek betörők! trilógia első részét szenteste 20:25-től, a másodikat 25-én 20:25-től, a harmadik filmet pedig 26-án 20:40-től láthatják a TV2 nézői.

Még több családi film

Kevin megunhatatlan kalandjai mellett azonban még számos kiváló film, köztük országos tévépremierek is terítéken lesznek az ünnepek alatt a TV2 műsorán:

  • December 24-én kora délután az Abominable – Jetikölyök, ami most először látható országos kereskedelmi csatornán.
  • Szintén 24-én, 18:45-től a Kiskedvencek titkos életének 2. részébe nyerhetnek bepillantást kicsik és nagyok.
  • Ugyancsak országos premierként először lesz látható a TV2-n A Grincs 2018-as verziója.
  • A december 26-i premier pedig Jim Carrey 2020-as filmje, a Sonic, a sündisznó, aminek címszereplője teljesen véletlenül varázserő birtokosa lesz. 

A TV2 reggeli műsora, a Mokka december 24-én reggel ünnepi, élő adással jelentkezik, szilveszterkor pedig egy best of különkiadás várja majd a nézőket.

Karácsonyi film-, és sorozatajánló az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top