nlc.hu
Ünnepi menü

Lotfi Begiék karácsonya

Lotfi Begi a karácsonyukról: „Réka teljes őrületben van, én meg teljes nyugalomban”

A gyerekek óta vannak karácsonyi szokások a Lotfi családnál.

Lotfi Begiéknél már december elején elkezdődik az ünnepi készülődés, a lakás feldíszítése és a ráhangolódás a karácsonyra. A gyerekek listát írnak a Mikulásnak és a Jézuskának is, a napjuk pedig az adventi időszak alatt az adventi naptár nyitogatásával indul.

Lotfi Begi

Lotfi Begi és felesége, Lotfi-Schadi Réka – Forrás: RTL / Reggeli – videó

“Ameddig nem voltak gyerekeink, addig a karácsonyozás egy buli volt, mert mentünk az én családomhoz, Réka családjához, barátokhoz. Igazából a saját karácsonyi szokásaink akkor alakultak ki nálunk, amikor megszülettek a gyerekek” – árulta el a Reggeliben a zenész, hozzátéve: össze lettek fésülve azok a szokások, amiket ő hozott otthonról, valamint amiket a felesége, így alakultak ki a Lotfi család karácsonyi szokásai.

Ezt hogy képzeljük el?” – kérdezett rá a műsorvezető, Szabó Zsófi, mire Begi viccesen: “Réka teljes őrületben van, én teljes nyugalomban vagyok, hogy ‘van még idő, nyugi van’, a gyerekek pedig folyamatosan kérdezik, hogy a Jézuska biztos meghozza azt, amit kértek“.

A karácsonyi főzésről elmondta a Nyerő Párosban is szereplő házaspár, hogy mivel legutóbb nagy veszekedés lett belőle, idén inkább rendelnek. Mesélték, hogy akkor Begi több fogásos vacsorát akart készíteni, de nem olyan ütemben haladt a főzéssel, ahogy szeretett volna, tehát stresszelt emiatt. Közben a gyerekek játszani akartak a szülőkkel és 5 percenként kérdezgették, mikor jön a Jézuska, szóval emiatt teljes káosz volt náluk, és akkor eldöntötték: nagy karácsonyi főzésekről szó sem lehet ezentúl.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top