nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Lotfi Begiék estek ki

Nyerő Páros: Lotfi Begi nem bánja, hogy kiestek a játékból

Lotfi Begi annyira nem szomorú, hogy véget ért számukra a verseny.

Lotfi Beginek és feleségének, Rékának kellett távozni az RTL Klub Nyerő Páros című műsorából. A házaspár sokat köszönhet a játéknak, hiszen a bent töltött idő pozitív hatással volt válságba jutott kapcsolatukra – írja a Blikk.

Lotfi Begi és felesége távozott a Nyerő Páros villából

Fotó: Sajtóklub

„Annyira nem bánom, hogy számunkra véget ért a játék. Nagyon élveztük a feladatokat és a többi pár társaságát, de egyre jobban kezdtek kiéleződni a versenyzők közötti ellentétek. Ezek a helyzetek pedig Rékát nagyon megviselik, a Bécivel való szóváltás után is elpityeredett. Tudtam, hogy ennél csak durvább feszültségek lesznek, és ezt az ő lelke nagyon nehezen bírná… Jót tett nekünk, hogy egy kicsit a gyerekek nélkül tudtunk lenni. Segített a játék abban, hogy javítsunk a kapcsolatunkon, ami napról napra jobb. Bármennyire is mélyponton voltunk, nálunk sosem volt opció a válás. Azt valljuk, mindenáron helyre kell hoznunk a házasságunkat, hiszen szeretjük egymást, és a három gyermekünket is együtt akarjuk felnevelni” – mondta Lotfi Begi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top