nlc.hu
Ünnepi menü

Berki Mazsi idei karácsonya

Berki Mazsira nehéz, mégis reményekkel teli karácsony vár

Ez lesz az első karácsonya a kislánya édesapja nélkül.

Keserédes ünnepekre készül Berki Mazsi. Ez lesz első ünnepe Berki Krisztián nélkül, ugyanakkor az első olyan szenteste, amire már emlékezni fog a kislánya – írja a Bors.

Berki Mazsi,

Berki Mazsi a Dancing with the Stars-ban – Fotó: Sajtószoba

Elmondása szerint tavaly Emma volt számukra az igazi ajándék, idén ez annyiban lesz más, hogy a kislánya már jobban meg tudja élni az ünnepet.

„Nagyon tetszik neki a karácsonyfa, a fények, a világító szarvas, a csillag” – mesélte a bulvárlapnak Berki Krisztián özvegye, aki megfogadta, hogy idén karácsonykor szeretne minden percet kihasználni, amit a gyermekével együtt tölthet.

„Az idei karácsonyt egészen másképp szerveztem, mint a tavalyit. Az elmúlt évben nagyon sokat, rengeteget dolgoztam karácsony előtt, és egyszerűen nem tudtam úgy megélni az ünnepet, a kislányommal a perceket, mint azt ahogy azt szerettem volna. Többé nem esem ebbe a hibába! Idén megfogadtam, hogy másként lesz” – árulta el Berki Mazsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top