nlc.hu
Ünnepi menü

Berki Mazsiék karácsonyi fotója

Tündéri karácsonyi fotón Berki Mazsi és kislánya

Kislányával fotózkodott Berki Krisztián özvegye.

Cuki karácsonyi fotón mutatta meg Berki Mazsi, milyen nagy már a kislánya – szúrta ki a Blikk az üzletasszony közösségi oldalán. Ez az első karácsonyuk, amit Berki Krisztián nélkül töltenek.

Berki Mazsi

Berki Mazsi kislánya nemrég múlt 1 éves – Fotó: Sajtószoba

A bájos, anya-lánya karácsonyi fotót egy megható idézettel osztotta meg Berki Mazsi.

Van a csoda… Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő 365 napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek… Ez a karácsony csodája.” Csitáry-Hock Tamás

Az üzletasszony még az ünnepek előtt azt nyilatkozta, hogy tavaly Emma volt számukra az igazi ajándék, idén ez annyiban lesz más, hogy a kislánya már jobban meg tudja élni az ünnepet. Berki Krisztián özvegye amúgy megfogadta, hogy idén karácsonykor szeretne minden percet kihasználni, amit a gyermekével együtt tölthet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top