nlc.hu
Ünnepi menü

Gáspár Bea karácsonyi fotóján

Gáspár Bea Szabadság-szobornak öltözött a karácsonyi fotóján

Megadta a módját az ünnepnek, csillogó szettben fotózták Győzike feleségét.

Nagyon különleges karácsonyi fotót posztolt magáról Gáspár Bea. Ezüstvasárnapon osztotta meg követőivel a felvételt, amin egy feldíszített karácsonyfa előtt áll csillogó ünnepi szettben – szúrta ki a Blikk. 

Gáspár Bea

Gáspár Bea szerint fontos, hogy stressz nélkül teljen a karácsony – Fotó: Sajtószoba

Győzike felesége egy aranyszínű, bokáig érő ruhát visel, a kezében pedig egy sütiállványt tart, rajta egy kuglóf. A „hab a tortán” pedig az, hogy úgy pózol, mintha ő lenne a New York-i Szabadság-szobor.

„Már csak egy hét és K A R Á C S O N Y ! Pov: amikor Szabadság-szobornak érzed magad egy kuglóffal a kezedben! Ne stresszeljetek, felesleges! Minden úgyse lehet tökéletes! Gyújtsátok meg a 3. Gyertyát is, ami jelképesen rózsaszín! Hogy miért rózsaszín? Mert az örömöt és a boldogságot jelképezi. Szeressétek egymást, mert az érzések valahogy kikerültek az ünnepi készülődésből! Örömteli 3. Advent vasárnapot M I N D E N K I N E K!” – írta a képhez.

Gáspár Bea fotójára csak úgy záporoznak a lájkok és az elismerések: „Csodás fotó! Csodaszép és elegáns vagy!”, „Nagyon jól nézel ki!”, „Csini vagy!”, „Hú, de gyönyörű vagy. Bea!”

Győzike felesége amúgy pár napja megmutatta, hogyan készíti a halászlevet. Igaz, hogy nem igazán szereti a halászlevet, mégis rendszeresen készíti. Elárulta a titkát: ő nem szeret a passzírozással foglalatoskodni, inkább előkapja a turmixgépet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top