nlc.hu
Ünnepi menü

A kis Lajos herceg ünnepi szettje

Már ilyen nagy a kis Lajos herceg! Rövidnadrágban ment a karácsonyi misére Katalin hercegné kisebbik fia

Először vett részt ünnepi istentiszteleten.

A brit királyi család tagjai december 25-én reggel elsétáltak Sandringham templomába, hogy részt vegyenek a karácsonyi misén, majd pedig visszasétáltak a közeli birtokukra. Sarolta hercegnő és György herceg 2019-ben vett részt először a szüleivel a december 25-i istentiszteleten, a hercegi pár idén azonban már a kis Lajos herceget is magukkal vitte.

Lajos herceg

A hercegi pár és a 3 gyermekük: Sarolta, György és Lajos (b-j) – Fotó: Stephen Pond/Getty Images

Vilmos herceg és Katalin hercegné kisebbik fia ráadásul rövidnadrágban tette meg a sétát télvíz idején. Jól látható ugyanis, hogy a télikabátja alól kivillannak a csupasz kis térdei.

Nem véletlenül viselt ilyen hidegben is rövidnadrágot Lajos herceg. Mint arról korábban írtunk, Angliában az arisztokrácia, illetve az uralkodócsalád körében hagyomány, hogy a kisfiúkat rövidnadrágban járatják, a hosszúnadrág pedig a nagyobb fiúk és a férfiak számára van fenntartva. Az etikett szerint a kisfiúk 8 éves koruktól viselhetnek csak hosszúnadrágot.

Lajos herceg

A kis Lajos herceg még rövidnadrágot visel – Fotó: Stephen Pond/Getty Images

A brit sajtó egyébként dicséri Katalin hercegné öltözékét.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top