nlc.hu
Ünnepi menü

Dancs Annamariék karácsonya

Előfogyókúrázik karácsonyra Dancs Annamari

A tavalyi sikeren felbuzdulva, a színésznő idén is bevállalja a töltött káposzta elkészítését.

Lakást csinosít, bejglit süt, karácsonyi vásárba jár… Dancs Annamari már december eleje óta ünnepi lázban ég, és alig várja, hogy az angyalkák meghozzák a fájukat. Valójában már a 6., de házaspárként az első karácsonyára készül a színésznő és üzletember férje, László – írja a BEST magazin.

Dancs Annamari

Dancs Annamariék idén először férj és feleségként karácsonyoznak – Fotó: MTI/Cseke Csilla

Bár Dancs Annamari ügyesen forgolódik a konyhában, László érkezése az életébe új gasztronómiai kapukat nyitott meg előtte. “Erdélyi lányként nálunk nem volt szokás az ünnepi asztalon a halászlé, de a férjem családjában igen, így ma már ez is része a menünek. Az apósom szokta elkészíteni. A töltött káposztát pedig tavaly életemben először én csináltam, és olyan jól sikerült, hogy idén szintén elvállaltam, de kerül még az asztalra töltött pulyka, lila káposzta, hagymás tört burgonya, gesztenyés fatörzs és bejgli” – sorolja.

Állítja, a finom falatokra rá kell készülnie. “Előfogyókúrázok. Több-kevesebb sikerrel. Próbálok mértéket tartani, ugyanakkor imádok enni, és nem fogok megvonni magamtól semmit” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top